کد خبر: 4357203
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷
فرمانده سپاه لرستان:

دشمن در مقابل ملت ایران با محاسبات نادرست مواجه شد

دشمن در مقابل ملت ایران با محاسبات نادرست مواجه شد سردار نعمت‌‌الله باقری با بیان اینکه جنگ‌ها علیه جمهوری اسلامی ریشه در محاسبات غلط دشمن دارد، گفت: دشمنان همواره تصور می‌کردند می‌توانند انقلاب را متوقف کنند، اما هر بار محاسبات آنان غلط از آب درآمد و با شکست مواجه شدند.

نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه استان لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه لرستان، نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه استان لرستان، امروز، ۱۹ خردادماه در یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه در شهرستان دورود با تأکید بر نقش ایمان، روحیه جهادی و حضور مردم در پیروزی‌های جمهوری اسلامی، اظهار کرد: ریشه بسیاری از درگیری‌ها و دشمنی‌ها با ایران، محاسبات اشتباه دشمن نسبت به ملت ایران و قدرت نظام اسلامی بوده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و اعتقادی شهدا گفت: مهم‌ترین شاخصه شهدای ما ایمان عمیق به خداوند متعال بود؛ ایمانی که در تمام تصمیم‌ها و مأموریت‌های آنان نمود داشت. این شهدا در انجام مأموریت‌های سخت، تنها به تکلیف الهی و توکل بر خداوند تکیه می‌کردند و خدمت به مردم را نیز نوعی جهاد می‌دانستند.

باقری با یادآوری اینکه سردار شهید یونس ماهرو بختیاری در زمان وقوع جنگ ۱۲ روزه در محل مأموریت خود در تهران حضور داشت و با روحیه‌ای جهادی در خط مأموریت باقی ماند، افزود: نگاه شهدا به خدمت‌رسانی به مردم همان نگاه به جهاد در راه خدا بود.

فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه جنگ‌ها علیه جمهوری اسلامی ریشه در محاسبات غلط دشمن دارد، گفت: از ابتدای نهضت امام خمینی(ره) تا پیروزی انقلاب اسلامی و سپس جنگ تحمیلی هشت‌ساله، دشمنان همواره تصور می‌کردند می‌توانند انقلاب را متوقف کنند، اما هر بار با شکست مواجه شدند. 

وی با یادآوری اینکه دشمنان پس از پیروزی انقلاب با اقداماتی همچون تجزیه‌طلبی، ترور و کودتا تلاش کردند نظام اسلامی را تضعیف کنند و در نهایت نیز جنگ هشت‌ساله را به کشور تحمیل کردند، اما نتیجه این اقدامات چیزی جز تقویت و استحکام جمهوری اسلامی نبود به تحولات اخیر منطقه و درگیری‌های جدید اشاره و تصریح کرد: در حوادث و جنگ‌های اخیر نیز دشمن بار دیگر دچار خطای محاسباتی شد و تصور کرد می‌تواند در مدت کوتاهی جمهوری اسلامی را شکست دهد، در حالی‌که به گفته تحلیلگران مختلف، نتیجه این درگیری‌ها افزایش اقتدار ایران و شکست اهداف دشمن بود.

باقری یکی از مهم‌ترین عوامل این موفقیت‌ها را حضور مردم دانست و تصریح کرد: سرمایه اجتماعی و همراهی مردم همواره پشتوانه اصلی نظام بوده است چراکه هر زمان مردم وارد میدان شده‌اند، دشمن با شکست مواجه شده است.

فرمانده سپاه لرستان به نقش محور مقاومت در تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: امروز محور مقاومت به یک ساختار منسجم و اثرگذار تبدیل شده که می‌تواند در معادلات منطقه‌ای نقش‌آفرینی کند.

وی با تأکید بر ضرورت وحدت میان مردم، میدان و دیپلماسی افزود: مسئولان باید با شجاعت و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی تصمیم‌گیری کنند و در برابر فشارها و تهدیدهای دشمن دچار هراس نشوند، زیرا تجربه نشان داده است که هزینه مقاومت کمتر از هزینه سازش خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
امین زینی وند
captcha