کد خبر: 4357767
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۱
امام جمعه موقت قزوین:

مقاومت راه آزادی، عزت و سربلندی کشور است

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا گفت: باید برای آزادی، عزت و سربلندی کشور مقاومت کنیم، همه دلبستگان به این خاک مقدس باید از مرزها محافظت کنند و راه امام شهید و مقام معظم رهبری را ادامه دهند، در این صورت قطعاً پیروزی حاصل می‌شود.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا، امام جمعه موقت قزوینبه گزارش خبرنگار ایکنا از قزوین، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدتقی سبحانی‌نیا، امام جمعه موقت قزوین، در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۲۲ خرداد که در مسجدالنبی(ص) برگزار شد، ضمن اشاره به آیه ۱۱۲ سوره انعام اظهار کرد: خدای متعال برای هر پیامبری شیاطینی از انس و جن قرار داده که با سخنان آراسته مردم را بفریبند؛ شیطان کسی است که هم خود منحرف است و هم دیگران را به انحراف می‌کشاند. 

وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران در جنگ با شیطان بزرگی به نام آمریکا است، دشمنی که هم خودش منحرف است و هم دیگران را منحرف می‌کند. 

امام جمعه موقت قزوین عنوان کرد: در ۴۷ سال گذشته نیز این شیطان بزرگ تلاش زیادی برای انحراف انقلاب داشته است تا به خیال خام خود بتواند مجدداً بر ما مسلط شود.  

وی با اشاره به موقعیت حساس جغرافیایی ایران در خاورمیانه بیان کرد: اگر ضعیف باشیم، مورد طمع قدرت‌های برتر قرار می‌گیریم و اگر قوی باشیم، امنیت را برای خود و دیگران به ارمغان می‌آوریم. 

سبحانی‌نیا خاطرنشان کرد: شما مردم بزرگ ۴۷ سال است که مقاومت و جهاد می‌کنید، باید این رفتار را به‌صورت مستمر ادامه دهید تا به قدرتی تبدیل شوید که دشمنان جرأت تعرض به شما را نداشته باشند، اگر سستی کنید، خفت و ذلت برای خود و نسل آینده به بار می‌آورید. 

امام جمعه موقت قزوین یادآور شد: باید برای آزادی، عزت و سربلندی کشور مقاومت کنیم، سیدالشهداء(ع) فرمود «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید»، همه دلبستگان به این خاک مقدس باید از مرزها محافظت کنند و راه امام شهید و مقام معظم رهبری را ادامه دهند، در این صورت قطعاً پیروزی حاصل خواهد شد. 

امام جمعه موقت قزوین یادآور شد: وعده‌ و وعیدهای آمریکا فریب است، چه وعده آزادی و رفاه بدهد و چه از بمباران و نابودی بترساند، همه فریب است تا مردم دست از مقاومت بردارند، این وعده‌ها حکم سلاح را برای آمریکا دارد تا با کمترین هزینه و در کوتا‌ه‌ترین زمان بتواند بر ما مسلط شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه امینی
captcha