کد خبر: 4358325
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹
نماینده ولی فقیه در خوزستان:

دشمن به وحدت مردم ایران طمع کرده است

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد با اشاره به مسئله روز مذاکره گفت: مطالبه اصلی مقام معظم رهبری حفظ وحدت است و دشمن به این وحدت طمع کرده است‌.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان در هفتمین اجلاس نمازی دانش‌آموزی این استان که با هدف شناسایی، معرفی و تجلیل از فعالان نماز در سال تحصیلی ۱۴۰۴ ـ ۱۴۰۵، امروز، ۲۵ خردادماه در سالن شهدای فرهنگی اهواز برگزار شد، گفت: آموزش و پرورش مسیر اقامه نماز را با چنین اجلاسیه‌هایی هموار می‌کند.

وی با بیان اینکه خانواده نقش بسیار مهمی در پرورش فرزند در زمینه نماز را دارد، افزود: صدر و ذیل نظام اسلامی به‌دنبال احیای نماز است. در پیشگاه خداوند فریضه‌ای باارزش‌تر از نماز نیست‌. در نظام هستی موجودی از انسان برتر نیست و آن هم به‌واسطه بعد آسمانی انسان است. نماز رفتار انسان را تنظیم می‌کند و روح انسان را متعالی می‌کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به مسئله روز مذاکره گفت: مطالبه اصلی مقام معظم رهبری حفظ وحدت است. دشمن به این وحدت طمع کرده است‌. برخی از مذاکرات در جریان ناراحت هستند. مردم این را بدانند که این مذاکرات با برجام متفاوت است. در برجام دشمن به‌دنبال مذاکره نبود. استکبار می‌گفت تمام انرژی هسته‌ای را از بین ببرید، وقتی از بین بردید ما وارد مذاکره می‌شویم.

موسوی‌فرد ادامه داد: در همین راستا قائد شهید فرمودند از دل این مذاکره چیزی درنمی‌آید. عده‌ای همین مطلب رهبر شهید را مرتب بیان می‌کنند که حضرت آقا فرمودند مذاکره مذموم است. امروز این‌گونه نیست اگر کسی فکر می‌کند آمریکا دست از جنگ برمی‌دارد ساده‌اندیشی است. قطعاً این جنگ ادامه پیدا می‌کند. امروز اما دست برتر با ماست. ایران تهدید کرد اگر ضاحیه را بزنید جواب می‌دهیم. دیشب پس از حملات اسرائیل آقای قالیباف گفت بچرخ تا بچرخیم و پس از آن رئیس‌جمهور آمریکا موضع خود را تغییر داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه دشمن می‌داند که دست برتر با ماست، افزود: مدیریت ما بر تنگه هرمز سر جای خود است. ما تنگه هرمز را باز می‌کنیم، اما با سیاست خودمان.

وی بیان کرد: عده‌ای بیان می‌کنند که آمریکا بدعهد است، بدعهد باشد، به محض اینکه دشمن به عهد خود عمل نکرد ما دست برتر را داریم. اگر آمریکا بدعهدی کرد موشک‌ها آماده هستند و تنگه هرمز را می‌بندیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
سیما محسنی
دبیر:
سیما محسنی
captcha