کد خبر: 4358695
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲

اعزام بیش از ۸۰۰ مبلغ در ماه محرم به مناطق مختلف زنجان

مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان از اعزام بیش از ۸۰۰ مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف شهری و روستایی این استان در ایام ماه محرم خبر داد.

حجت‌الاسلام علی یوسفی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی زنجان، حجت‌الاسلام علی یوسفی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان در سخنانی با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده این اداره‌کل برای ایام ماه محرم اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ماه حزن و اندوه اهل‌ بیت(ع)، بیش از ۸۰۰ مبلغ در قالب شبکه تبلیغی استان به مساجد، هیئت‌های مذهبی، حسینیه‌ها، مراکز فرهنگی، روستاها و مناطق مختلف اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه محرم فرصت بی‌بدیلی برای تبیین معارف دینی و اجتماعی اسلام ناب محمدی است، افزود: محور اصلی فعالیت مبلغان که 600 نفر در مناطق روستایی و بیش از 200 نفر در مناطق شهری، تبیین اهداف و پیام‌های نهضت عاشورا، تقویت باورهای دینی، پاسخگویی به شبهات و ارتقای بصیرت دینی و اجتماعی مخاطبان خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان جهاد تبیین را از مهم‌ترین مأموریت‌های مبلغان در شرایط کنونی دانست و تصریح کرد: روشنگری در حوزه مسائل روز جامعه، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، مقابله با جنگ شناختی و روایت‌های تحریف‌شده دشمن و همچنین ترویج فرهنگ امید و مسئولیت‌پذیری اجتماعی از جمله موضوعاتی است که در برنامه‌های تبلیغی محرم مورد توجه قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اهمیت گفتمان مقاومت در امت اسلامی تصریح کرد: مبلغان اعزامی با بهره‌گیری از ظرفیت مجالس عزاداری و اجتماعات مردمی، به تبیین ابعاد مختلف فرهنگ مقاومت، ایستادگی در برابر ظلم و استکبار و نقش مکتب عاشورا در شکل‌گیری جبهه مقاومت خواهند پرداخت.

یوسفی اظهار کرد: تبلیغ مؤثر، مردمی و مسئله‌محور، تقویت انسجام اجتماعی، ترویج سبک زندگی اسلامی و تبیین وظایف دینی و اجتماعی مردم در شرایط کنونی از دیگر محورهای فعالیت مبلغان در ماه محرم امسال خواهد بود تا پیام عزت، آزادگی و بصیرت حسینی به شکلی گسترده در سطح جامعه ترویج شود.

انتهای پیام
captcha