کد خبر: 4358790
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی سپاه در کرمانشاه

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) سپاه پاسداران با تأکید بر اهمیت پروژه‌های جهاد آبرسانی در مناطق روستایی از پیشرفت ۷۵ درصدی قرارداد نخست اجرای این طرح‌ها در استان کرمانشاه خبر داد.

نشست پروژه‌های آبرسانی سپاه در کرمانشاهبه گزارش ایکنا از کرمانشاه به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، ️سردار حسن‌زاده، دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه ۲۶ خردادماه در نشست تسریع در پروژه‌های آبرسانی استان کرمانشاه که در محل استانداری کرمانشاه برگزار شد، با تجلیل از همکاری مسئولان این استان اظهار کرد: پروژه جهاد آبرسانی یکی از اقدامات ماندگار در حوزه محرومیت‌زدایی است که با هدف رفع تنش‌های آبی و افزایش رضایتمندی مردم مناطق روستایی اجرا شده است.

وی افزود: این طرح از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در حوزه روستایی کشور به شمار می‌رود و با همراهی استانداری، مدیران استانی، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه سپاه به مرحله اجرا رسیده است.

مسئول قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه با اشاره به حجم گسترده عملیات اجرایی گفت: با وجود سختی‌های مسیر، مشکلات اعتباری و شرایط خاص کشور، تلاش شد روند اجرای پروژه‌ها متوقف نشود و بخش قابل توجهی از قراردادهای آبرسانی به سرانجام رسیده است.

حسن‌زاده با اشاره به حمایت‌های انجام‌شده برای پیشبرد این طرح‌ها، تصریح کرد: نگاه ویژه فرماندهی سپاه و همکاری مجموعه‌های استانی موجب شد پروژه‌های آبرسانی در استان کرمانشاه و دیگر مناطق با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی ادامه داد: قرارداد نخست این طرح‌ها در استان کرمانشاه حدود ۷۵ درصد پیشرفت داشته و قراردادهای بعدی نیز در حال پیگیری است تا مشکل تنش آبی در مناطق هدف به حداقل برسد.

این مسئول همچنین با قدردانی از تلاش‌های مدیران استان کرمانشاه، گفت: همکاری و همراهی مسئولان محلی نقش مهمی در پیشرفت این پروژه‌ها داشته و امیدواریم با ادامه این روند، خدمات‌رسانی به مردم روستاها بیش از گذشته تقویت شود.

حسن‌زاده تأکید کرد: پروژه‌های آبرسانی علاوه بر تأمین نیازهای زیرساختی، موجب ایجاد امید و رضایتمندی در بین مردم شده و باید این اقدامات به‌صورت گسترده‌تر اطلاع‌رسانی شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha