کد خبر: 4361394
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۰
منصور شوقانی خبر داد

آماده‌باش سمنان برای خدمت‌رسانی به زائران در بدرقه رهبر شهید

فرمانده سپاه قائم آل‌محمد(عج) استان سمنان با اعلام طرح‌های سه‌گانه میزبانی، اعزام کاروان و برگزاری آیین‌های فرهنگی، از آمادگی تمام توان‌های اجرایی، سپاه و بسیج برای مدیریت تردد بیش از ۱۵ میلیون زائر از محورهای استان خبر داد.

منصور شوقانی فرمانده سپاه استان سمنان
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، منصور شوقانی فرمانده سپاه قائم آل‌ محمد(عج) استان سمنان، 9 تیرماه در سخنانی از اجرای مجموعه‌ای گسترده از برنامه‌های میزبانی، اعزام و فعالیت‌های فرهنگی در ایام بدرقه و تشییع امام شهید خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت‌های سپاه، بسیج و دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت‌رسانی منسجم و گسترده به مردم و زائران فعال شده است.
 
وی ضمن تشریح محورهای اصلی این برنامه‌ها اظهار کرد: اقدامات پیش‌بینی‌شده در سه بخش شامل میزبانی گسترده از زائران در مسیرهای مواصلاتی استان، اعزام کاروان‌های مردمی به مراسم وداع و تشییع در تهران، و برگزاری آیین‌های فرهنگی و مردمی در سطح استان، در حال اجراست.
 
فرمانده سپاه قائم آل‌ محمد(عج) استان سمنان با اشاره به موقعیت ویژه سمنان به‌عنوان «استان بین‌الحرمین» و مسیر عبور میلیون‌ها زائر افزود: برآوردها نشان می‌دهد بیش از ۱۵ میلیون زائر از سراسر کشور و برخی کشورهای دیگر، در مسیر حرکت به مشهد مقدس از محورهای استان سمنان عبور خواهند کرد. به همین منظور، هماهنگی‌های لازم با مشارکت سپاه، بسیج و دستگاه‌های اجرایی جهت میزبانی مطلوب از آنان صورت گرفته است.

شوقانی با بیان نقش محوری پایگاه‌های مقاومت بسیج در سازماندهی زائران گفت: ثبت‌نام و اعزام کاروان‌ها از طریق پایگاه‌های بسیج و مساجد انجام می‌شود. طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، طی روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیرماه، روزانه حدود شش هزار نفر در قالب ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به تهران اعزام خواهند شد که مجموع اعزام‌ها در این سه روز به ۱۸ هزار نفر می‌رسد.

وی از ساماندهی اعزام کاروان‌های خودرویی شخصی خبر داد و افزود: ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای این بخش تا ۲۰۰ هزار نفر است که با هماهنگی استان‌های سمنان و تهران مدیریت خواهد شد.
 
فرمانده سپاه قائم آل‌ محمد(عج) استان سمنان با تأکید بر ضرورت توجه به شرایط ازدحام در تهران، از شهروندانی که حضور در چنین شرایطی برایشان دشوار است، به‌ویژه خانواده‌های دارای خردسال و سالمند خواست تا در برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در سطح استان شرکت کنند.
 
وی درباره خدمات‌رسانی به زائران در مسیرهای استان بیان کرد: مجموعه‌ای از اقدامات شامل استقرار مواکب، ارائه خدمات پذیرایی، راهنمایی مسیر، اسکان موقت، امداد و نجات و پشتیبانی لجستیکی با مشارکت نیروهای بسیجی و مردمی در حال اجراست.
 
فرمانده سپاه قائم آل‌محمد(عج) استان سمنان از هماهنگی کامل با دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدماتی خبر داد و افزود: تأمین نظم، امنیت و مدیریت ترافیک در مسیرهای ورودی و خروجی استان و محورهای منتهی به تهران، قم و خراسان رضوی با همکاری نهادهای مسئول در حال انجام است تا شرایطی ایمن و روان برای تردد زائران فراهم شود.
 
وی نقش رسانه‌ای بسیج و سپاه را نیز حائز اهمیت دانست و گفت: شبکه گسترده شهروندخبرنگاران بسیجی و ظرفیت‌های رسانه‌ای استان برای اطلاع‌رسانی، سازماندهی و پشتیبانی از زائران به‌کار گرفته شده است.
 
شوقانی ضمن دعوت از مردم برای مشارکت در برنامه‌ها یادآور شد: هدف اصلی این اقدامات، خدمت‌رسانی شایسته به زائران، تقویت همبستگی اجتماعی و نمایش جلوه‌ای از ایمان و همدلی مردم استان سمنان با ولایت و در مسیر خدمت به اهل‌ بیت(ع) است.
انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha