کد خبر: 4362140
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۲

بابلسر در یکصد و بیست‌وپنجمین شب ایستادگی، صحنه تجلی وحدت شد

مردم ولایتمدار و انقلابی شهرستان بابلسر، در یکصد و بیست‌وپنجمین شب از تجمعات «اقتدار و ایستادگی»، همزمان با شب تشییع رهبر انقلاب  با حضور گسترده خود در میدان شهدای این شهرستان، که همراه با آیین عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برگزار شد، حضور یافتند.

بابلسر در یکصد و بیست‌وپنجمین شب ایستادگی، صحنه تجلی وحدت و عزاداری حسینی شدبه گزارش ایکنا از مازندران، مردم ولایتمدار و انقلابی شهرستان بابلسر، در یکصد و بیست‌وپنجمین شب از تجمعات مردمی «اقتدار و ایستادگی»، بیعت با رهبری همزمان با شب تشییع  رهبر شهید ایران، با حضور گسترده خود همراه با جمعی از مسئولان در میدان شهدای این شهرستان، بار دیگر در مراسمی که همراه با آیین عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برگزار شد، حضور یافتند. 

در این اجتماع، شرکت‌کنندگان ضمن برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع)، با نوای «یا حسین(ع)» از برنامه‌های مذهبی اجرا شده بهره بردند.

این آیین با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط مرتضی شالیکاری و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. سپس دعای توسل و مرثیه‌سرایی توسط ذاکر اهل‌ بیت(ع)، حبیب‌الله هاشمیان اجرا شد و حاضران با نوحه‌خوانی و ذکر مصائب سید و سالار شهیدان، در سوگ حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به عزاداری پرداختند.

در پایان این مراسم نیز دعای وحدت و دعای فرج حضرت ولی‌عصر(عج) قرائت شد و اجتماع با نیایش برای عزت، اقتدار و همبستگی امت اسلامی به کار خود پایان داد.

پس از پایان این آیین، کاروان خودرویی مردم بابلسر با حضور گسترده شهروندان در سطح شهر حرکت کرد؛ شرکت‌کنندگان با آذین‌بندی خودروهای خود با پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران و دیگر پرچم‌های همراه، در این حرکت نمادین شرکت کردند.

انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha