کد خبر: 4362570
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۲
یک قاری بین‌المللی:

شکوه تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وفاداری ملت ایران است

جعفر فردی، با توصیف حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید به‌عنوان جلوه‌ای از وفاداری و بصیرت ملت ایران به آرمان‌های انقلاب، گفت: شکوه این تشییع بار دیگر نشان داد که مردم بزرگ‌ترین سرمایه کشور هستند.

شکوه تشییع رهبر شهید نشان داد مردم بزرگ‌ترین سرمایه ایران هستند

جعفر فردی، قاری بین‌المللی کشورمان، در حاشیه مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با اشاره به تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: از یک سو فقدان رهبر قرآنی و محبوبمان، داغی سنگین بر دل ملت ایران بر جای گذاشت و از سوی دیگر شهادت ایشان، آن هم شهادتی چنین پرافتخار که خانواده ایشان نیز در این مسیر همراه و هم‌سرنوشت شدند، مایه افتخار و سربلندی است و باید این مقام رفیع را تبریک گفت.

وی با قدردانی از حضور گسترده مردم در آیین‌های وداع و تشییع رهبر شهید افزود: آنچه در این روز‌ها بیش از هر چیز مرا تحت تأثیر قرار داد، حضور خالصانه و عاشقانه مردم بود. هر بار که این صحنه‌ها را می‌بینم، لذت می‌برم و به این ملت افتخار می‌کنم. از شب‌های نخست جنگ تحمیلی سوم و شهادت قائد امت، مردم تا نیمه‌شب در میدان‌ها و خیابان‌ها حاضر بودند و امروز هم با عشق و ارادت در مراسم تشییع قائد امت شرکت کردند.

فردی افزود: در ایام بعد از جنگ برای تلاوت در بسیاری از میادن حضور داشتم و از نزدیک شاهد حضور اقشار مختلف مردم در میادین بودم؛ حضوری که حقیقتاً عظمت ملت ایران را به نمایش گذاشت. این مردم بودند که بار دیگر اقتدار، عزت و شکوه ایران را به جهانیان نشان دادند.

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مردم در اقتدار و عزت کشور اظهار کرد: حقیقت این است که همه چیز این انقلاب و این کشور، مردم هستند و همیشه هم مردم بوده‌اند. آنچه امروز در این مراسم باشکوه و در روز‌های گذشته شاهد آن بودیم، بار دیگر ثابت کرد که بزرگ‌ترین سرمایه نظام، همین مردم وفادار، بصیر و پای کار هستند. امیدوارم مسئولان نیز قدر این سرمایه عظیم را بدانند و با خدمت صادقانه، پاسخ شایسته‌ای به این همه عشق، وفاداری و حضور آگاهانه مردم بدهند.

این قاری بین‌المللی با اشاره به بازتاب جهانی حضور مردم در میادین طی شب‌های بعد از جنگ تحمیلی تصریح کرد: در همین ایام برای تلاوت به چند کشور سفر داشتم، هرجا متوجه می‌شدند، ایرانی هستم و به‌عنوان یک قاری قرآن از ایران حضور دارم، با احترام ویژه‌ای برخورد می‌کردند. این احترام، بیش از هر چیز، نتیجه انسجام، عزت و حضور کم‌نظیر مردم ایران در صحنه بود و همه می‌دانیم که این انسجام نشأت گرفته از خون سرخ رهبر شهیدمان است.

وی با بیان اینکه خون رهبر شهید موجب بیداری بیشتر جامعه شد، گفت: اتفاقات اخیر و شهادت رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(ره) موجی از بیداری و همبستگی را در میان مردم ایجاد کرد. امروز نیز از ساعات اولیه صبح شاهد حضور گسترده مردم در مراسم تشییع هستیم؛ حضوری سرشار از محبت، وفاداری و اخلاص که بی‌تردید در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار خواهد شد و نسل‌های آینده با مشاهده این تصاویر، به عظمت و عزت این ملت افتخار خواهند کرد.

فردی با اشاره به شخصیت قرآنی رهبر شهید اظهار کرد: قائد امت، حقیقتاً یک رهبر قرآنی بودند. بار‌ها در جلسات قرآنی توفیق حضور در محضر ایشان را داشته‌ایم و همواره از نکات دقیق، نگاه عمیق و توجه ویژه ایشان به قرآن بهره‌مند شده‌ایم. همه قاریان از این جلسات لذت می‌بردند، زیرا به‌روشنی می‌دیدند که ایشان با قرآن مأنوس بودند و برای تلاوت، مفاهیم و جایگاه قاری قرآن اهمیت ویژه‌ای قائل بودند.

این قاری بین‌المللی کشورمان افزود: رهبر شهید همواره تأکید داشتند که تلاوت قرآن باید در بهترین و اثرگذارترین بخش برنامه‌ها انجام شود و پیش از آن نیز سخنران با بیان نکات و معارف قرآنی، زمینه فهم بهتر آیات الهی را برای مخاطبان فراهم کند. این نگاه، نشان‌دهنده جایگاه ممتاز قرآن و فهم و عمل به قرآن در منظومه فکری ایشان بود. فعالان قرآنی باید تلاش کنند در این مسیری که مورد توجه رهبر شهید بود، حرکت کنند.

فردی با قدردانی از حضور فعالانه جامعه قرآنی در صحنه گفت: خوشبختانه قاریان و فعالان قرآنی در این ایام، حضوری شایسته و اثرگذار در صحنه داشتند. آنها در میدان‌ها، مواکب و محافل مختلف به تلاوت قرآن پرداختند و فضای مراسم را با عطر آیات الهی معطر کردند. امیدوارم این اهتمام به قرآن و فرهنگ قرآنی که از دغدغه‌های اصلی رهبر شهید بود، پس از ایشان نیز با قوت بیشتری استمرار یابد و جامعه قرآنی با همین روحیه، راه نورانی ایشان را ادامه دهد.

انتهای پیام
captcha