کد خبر: 4363738
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۱
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان عنوان کرد

اجرای پویش «به عشق حسین(ع)» در زنجان

جعفر روشن‌سرشت با اشاره به استقبال نیکوکاران از پویش «به عشق حسین(ع)» گفت: از آغاز اجرای این پویش در استان تاکنون ۳۱۰ حامی برای حمایت معنوی و مادی از فرزندان ایتام و محسنین ثبت‌نام کرده‌اند و روند جذب حامی تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

روشن‌سرشت مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان

جعفر روشن‌سرشت مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: پویش «به عشق حسین(ع)» با هدف ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و حمایت از فرزندان ایتام و محسنین در سراسر استان در حال اجراست و تاکنون ۳۱۰ حامی به این طرح پیوسته‌اند.

وی افزود: خیران می‌توانند با تقبل سرپرستی معنوی یک یا چند فرزند یتیم و محسن و پرداخت کمک‌های ماهانه، در تأمین نیازهای معیشتی، آموزشی، فرهنگی و درمانی آنان مشارکت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به تداوم ثبت‌نام در این پویش تا پایان ماه صفر تصریح کرد: ۱۸۲ مرکز نیکوکاری، دفاتر کمیته امداد و سامانه‌های الکترونیکی این نهاد آماده ثبت‌نام و ارائه خدمات به خیران هستند.

روشن‌سرشت با تأکید بر شفافیت در پرداخت کمک‌ها خاطرنشان کرد: همه مبالغ اهدایی حامیان به‌صورت مستقیم و بدون واسطه به حساب فرزندان تحت حمایت واریز می‌شود و کمیته امداد تنها بستر ارتباط میان حامیان و فرزندان معنوی را فراهم می‌کند.

وی از مردم نیکوکار استان برای مشارکت در این پویش دعوت کرد و گفت: همراهی خیران، افزون بر تأمین بخشی از نیازهای مادی فرزندان ایتام و محسنین، زمینه‌ساز ایجاد امید و آرامش برای آینده آنان خواهد بود.

انتهای پیام
captcha