کد خبر: 4364559
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۲

محفل انس با قرآن به یاد «قائد شهید امت» در اردبیل برگزار شد

محفل شبانه انس با قرآن کریم به یاد «قائد شهید امت» با حضور گسترده مردم مؤمن و انقلابی اردبیل در میدان بیعت برگزار شد؛ محفلی که در آن بر نقش ایمان، انس با قرآن و استقامت در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید شد.

محفل انس با قرآن به یاد «قائد شهید امت» با حضور پرشور مردم اردبیل برگزار شد+عکسمحفل انس با قرآن به یاد «قائد شهید امت» در اردبیل برگزار شدبه گزارش ایکنا از اردبیل، محفل شبانه انس با قرآن کریم به یاد «قائد شهید امت» ۲۶ تیرماه با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، قاریان قرآن و فعالان فرهنگی و قرآنی در میدان بیعت اردبیل برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین فرج بهزاد، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، با قدردانی از حضور مستمر و باشکوه مردم در صحنه‌های مختلف، این حضور را نشانه وفاداری جامعه به ارزش‌های دینی و انقلابی دانست.

وی با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم در هدایت فرد و جامعه، بر ضرورت گسترش فرهنگ انس با قرآن تأکید کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های برجسته «قائد شهید امت»، اهتمام ویژه به تلاوت، تدبر و عمل به آموزه‌های قرآن بود و همین پیوند عمیق با کلام وحی، رمز استقامت و عزت جامعه اسلامی است.

بهزاد در ادامه با تفسیر آیه شریفه «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ»، اظهار کرد: این آیه پیام روشنی برای جامعه اسلامی دارد؛ مؤمنان نباید در برابر سختی‌ها و تهدید‌ها دچار سستی و اندوه شوند، چراکه ایمان حقیقی زمینه‌ساز پیروزی و سربلندی است.

وی افزود: هر زمان ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کرده است، توانسته بر مشکلات غلبه کند و با اقتدار مسیر پیشرفت را ادامه دهد.

در بخش‌های مختلف این محفل، دکتر رضا صلاحی، از قاریان برتر کشوری و استانی، آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد. همچنین کلیپ‌های قرآنی پخش شد و تلاوت سوره مبارکه «اعلی» با صدای «قائد شهید امت» با همراهی حاضران، حال و هوای معنوی ویژه‌ای به مراسم بخشید.

پیش از آغاز رسمی برنامه نیز جلسه ختم قرآن با نیت اهدای ثواب به روح «قائد شهید امت» برگزار شد و شرکت‌کنندگان با قرائت آیات الهی، یاد و خاطره این شهید را گرامی داشتند.

این محفل با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، تقویت وحدت و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدا برگزار شد و با استقبال گسترده مردم اردبیل همراه بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha