
به گزارش ایکنا از زنجان، حجتالاسلام غلامحسین حقانی دستیار ویژه معاونت فرهنگی و راهبری استانهای سازمان تبلیغات اسلامی، امروز، ۲۹ تیرماه در آیین تکریم و معارفه سرپرست ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، با تأکید بر ضرورت صیانت از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اظهار کرد: وظیفه همه ما حفظ و تقویت این جبهه است و این مأموریت تنها با انسجام، همدلی و تلاش مضاعف محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه تغییر مدیران نباید موجب وقفه در انجام مأموریتهای فرهنگی شود، افزود: جریان تبلیغ و مقابله با جنگ نرم دشمن تعطیلیبردار نیست و فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی باید با همان انسجام، قدرت و پویایی گذشته ادامه یابد.
حقانی با قدردانی از خدمات حجتالاسلام یوسفی، مدیرکل پیشین تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: درخواست کنارهگیری ایشان بهدلیل شرایط جسمانی و با خواست خودشان مطرح شد که این اقدام، جلوهای از اخلاص، مسئولیتپذیری و ترجیح مصالح سازمان بر ملاحظات شخصی بود.
وی ادامه داد: در دوران مدیریت حجتالاسلام یوسفی، مجموعه تبلیغات اسلامی استان با جدیت مأموریتهای خود را دنبال کرد و هیچ گزارشی مبنی بر کاهش فعالیتهای فرهنگی در استان دریافت نشد.
دستیار ویژه معاونت فرهنگی و راهبری استانهای سازمان تبلیغات اسلامی همچنین از حجتالاسلام محمدی بهدلیل پذیرش مسئولیت سرپرستی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قدردانی کرد و گفت: انتظار میرود کارکنان و فعالان فرهنگی با همراهی و همدلی، زمینه تقویت هرچه بیشتر فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی را فراهم کنند.
وی درباره روند انتخاب مدیرکل جدید نیز اظهار کرد: پس از طی مراحل قانونی، درباره مدیریت دائم استان تصمیمگیری خواهد شد، اما تا آن زمان نباید خللی در روند خدمترسانی فرهنگی ایجاد شود.
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام دوستعلی محمدی سرپرست ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان نیز با بیان اینکه مسئولیتها در نظام اسلامی امانتی الهی هستند، گفت: ارزش افراد به جایگاه و عنوان آنان نیست، بلکه به اخلاص، کیفیت انجام مسئولیت و خدمت صادقانه به مردم و آرمانهای انقلاب اسلامی بستگی دارد.
وی افزود: پذیرش این مسئولیت را بهعنوان انجام تکلیف و بنا به درخواست مدیرکل پیشین و مسئولان سازمان پذیرفتم و امیدوارم با همراهی همکاران بتوانم مسیر خدمت در این مجموعه را ادامه دهم.
محمدی با قدردانی از تلاشهای حجتالاسلام علی یوسفی، تجربههای دوران همکاری با وی را ارزشمند دانست و اظهار کرد: موفقیت مجموعه تبلیغات اسلامی بدون همدلی کارکنان، مبلغان، هیئتهای مذهبی و فعالان فرهنگی امکانپذیر نیست و باید از ظرفیت همه نیروهای مؤمن و انقلابی برای پیشبرد مأموریتهای فرهنگی بهره گرفت.
همچنین حجتالاسلام علی یوسفی مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی استان زنجان با قدردانی از همراهی کارکنان، روحانیان، طلاب، مبلغان، هیئتهای مذهبی و فعالان فرهنگی، بر تداوم رویکرد میدانی، حفظ ارتباط با تشکلهای مردمی و تقویت جریانسازی فرهنگی تأکید کرد.
وی گفت: بخش مهمی از موفقیتهای مجموعه تبلیغات اسلامی حاصل اخلاص، همدلی و حضور میدانی همکاران و کنشگران فرهنگی بود و امیدواریم این مسیر با قوت بیشتری ادامه یابد.
در پایان این مراسم، با تقدیر از خدمات حجتالاسلام علی یوسفی، حجتالاسلام دوستعلی محمدی بهعنوان سرپرست ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان معرفی شد.
انتهای پیام