کد خبر: 4367704
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹

پیشرفت ۲۲ درصدی پروژه مرکز ام آر آی بیمارستان ثامن‌الائمه(ع) بجنورد

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان‌شمالی از تداوم اجرای پروژه احداث مرکز ام آر آی و آزمایشگاه استاندارد بیمارستان ثامن‌الائمه(ع) بجنورد خبر داد، گفت : این طرح با هدف توسعه خدمات تشخیصی تخصصی ، کاهش ارجاع بیماران به خارج از استان و ارتقای کیفیت خدمات درمانی در حال اجراست.

ابوذر عزیزی، مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت درمان تامین اجتماعی،ابوذر عزیزی، مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان‌شمالی با بیان اینکه حدود ۳۷ درصد از جمعیت یک میلیون نفری استان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند ، اظهار کرد : توسعه زیرساخت‌های تشخیصی از اولویت‌های راهبردی مدیریت درمان استان است و بهره‌برداری از این پروژه ، دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات نوین تشخیصی را به شکل قابل توجهی افزایش خواهد داد.

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه از آذرماه سال گذشته آغاز شده و بر اساس برنامه زمان‌بندی ، ظرف ۱۸ ماه به اتمام خواهد رسید . برای اجرای این طرح نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است که بیانگر عزم سازمان تأمین اجتماعی برای توسعه زیرساخت‌های درمانی و تشخیصی استان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان شمالی تصریح کرد : در گام نخست ساختمان قدیمی درمانگاه بیمارستان ثامن‌الائمه(ع) با هدف تأمین الزامات فنی این پروژه تخریب شد و پس از اجرای عملیات مقاوم‌سازی و استحکام‌بخشی سازه ، مراحل احداث و تجهیز مرکز ام آر آی و آزمایشگاه استاندارد در همان محل آغاز شد . در قالب این طرح ، ۸۰۰ مترمربع از فضای درمانی شامل ۳۰۰ مترمربع فضای تخصصی ام آر آی و ۵۰۰ مترمربع آزمایشگاه استاندارد ، مطابق با آخرین استانداردهای فنی ، ایمنی و تخصصی حوزه سلامت بازسازی ، بهسازی و تجهیز خواهد شد .

عزیزی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۲۲ درصدی پروژه خاطرنشان کرد : روند اجرای طرح رضایت‌بخش است و با استمرار حمایت‌های سازمان و تلاش عوامل اجرایی ، پیش‌بینی می‌شود این پروژه در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد، با تکمیل این پروژه ، ظرفیت خدمات تشخیصی پیشرفته در بیمارستان ثامن‌الائمه(ع) به‌طور قابل توجهی افزایش یافته و گام مهمی در راستای ارتقای کیفیت خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان و مردم استان برداشته خواهد شد.

 

انتهای پیام
خبرنگار:
آرزو یزدانی
captcha