کد خبر: 4367802
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۰
رئیس ستاد مرکزی اربعین:

مرز خسروی ظرفیت خدمت‌رسانی به ۲ میلیون زائر را دارد

علی‌اکبر پورجمشیدیان با اشاره به وضعیت مطلوب زیرساخت‌ها و خدمات‌رسانی در مرز خسروی گفت: این مرز آمادگی برنامه‌ریزی برای تردد و خدمت‌رسانی به دو میلیون زائر را دارد.

علی‌اکبر پور جمشیدیان رییس ستاد مرکزی اربعینبه گزارش ایکنا از کرمانشاه، علی‌اکبر پورجمشیدیان رئیس ستاد مرکزی اربعین، شامگاه ۱۱ مردادماه در نشست ستاد اربعین استان کرمانشاه در مرز خسروی، با اشاره به شرایط مطلوب این مرز اظهار کرد: مرز خسروی امسال از نظر زیرساخت، نظم و خدمات‌رسانی به زائران، شرایط بسیار خوبی دارد و خوشبختانه تاکنون هیچ مشکلی در روند خدمت‌رسانی به زوار در این مرز وجود نداشته است.

وی با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در مرز خسروی افزود: تغییرات محسوسی در مرزهای اربعینی، به‌ویژه مرز خسروی، رخ داده که جای تقدیر دارد. همچنین در حوزه نظافت و حفظ شأن زائران امام حسین(ع) نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده و این مرز در شأن زوار اربعین آماده‌سازی شده است.

پورجمشیدیان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مرز خسروی تصریح کرد: با توجه به زیرساخت‌ها و امکانات فراهم‌شده، این مرز توان برنامه‌ریزی برای تردد و خدمت‌رسانی به دو میلیون زائر را دارد و زائران می‌توانند بدون مشکل از این مرز عبور کنند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه با اشاره به اجرای طرح کاپوتاژ یا حمل یکسره اتوبوس‌ها در مرز خسروی برای نخستین‌بار، این اقدام را اتفاقی بسیار مبارک توصیف کرد و گفت: شاید در ابتدا تصور نمی‌شد این طرح به مرحله اجرا برسد، اما اکنون استقبال مردم از این خدمت نشان می‌دهد که اجرای آن اقدامی مؤثر و مورد نیاز بوده است.

وی تأکید کرد: اکنون که این طرح عملیاتی شده است، باید از هم‌اکنون برای سال آینده برنامه‌ریزی شود تا تعداد ناوگان فعال در این بخش به هزار تا دو هزار دستگاه اتوبوس برسد. همچنین اگر قرار است مرز خسروی در طول سال نیز فعال بماند، تداوم اجرای طرح حمل یکسره اتوبوس‌ها ضروری است.

پورجمشیدیان همچنین به وضعیت مناسب جاده‌های منتهی به مرز خسروی اشاره کرد و گفت: مسیرهای دسترسی و زیرساخت‌های این مرز شرایط مطلوبی دارند و مجموعه این امکانات، زمینه تردد آسان و روان زائران را فراهم کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بازگشایی مرز سومار برای تردد زائران اربعین اشاره کرد و افزود: بازگشایی این مرز یکی از اتفاقات خوب اربعین امسال در استان کرمانشاه است. سومار، مرز خاطره‌ها و یادآور ایثار و رشادت مردمی است که در این منطقه حدود شش هزار شهید تقدیم کرده‌اند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه سومار جایگاه ویژه‌ای در تاریخ دفاع مقدس دارد، یادآور شد: این مرز در آینده نزدیک به یکی از مرزهای خوب اربعینی کشور تبدیل خواهد شد و ستاد اربعین کشور نیز برای تقویت آن، از نظر اعتبارات زیرساختی و مصوبات لازم، حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به آغاز تردد زائران از مرز سومار در نخستین سال بازگشایی گفت: ثبت تردد ۲۵۰۰ زائر از این مرز در سال نخست، آمار قابل قبولی است و نشان می‌دهد اقبال زائران به این مرز در آینده افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha