کد خبر: 4367915
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۴

افزایش بی‌سابقه حملات به مساجد در ایالات متحده

شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی نسبت به افزایش بی‌سابقه حملات به مساجد در ایالات متحده آمریکا هشدار داد.

افزایش بی‌سابقه حملات به مساجد در ایالات متحدهبه گزارش ایکنا به نقل از آسیا نیوز، شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی (CAIR) از افزایش قابل توجه حملات به مساجد و مراکز اسلامی در ایالات متحده در ماه‌های اخیر خبر داد و نسبت به افزایش جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان به سطحی مشابه دوره پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ هشدار داد.

کوری سیلور، مدیر تحقیقات و اطلاع‌رسانی  CAIR اظهار کرد: دوره بین ابتدای ماه مه و پایان ژوئیه امسال شاهد افزایش ۱۸۳ درصدی حملات به مساجد و مراکز اسلامی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بوده است.

سیلور توضیح داد: از جمله برجسته‌ترین حوادث مستند، حمله به یک مرکز اسلامی در سن دیگو در کالیفرنیا بود که منجر به کشته شدن سه نفر شد که سعی در مقابله با مهاجمان و محافظت از دانش‌آموزان داخل مرکز داشتند.

این مقام CAIR اظهار کرد: این حملات محدود به حملات مستقیم نبوده، بلکه شامل تهدید به خشونت، تماس‌های تلفنی تهدیدآمیز، اقدامات خرابکارانه و تلاش برای جلوگیری از پروژه‌های توسعه در برخی مساجد از طریق استفاده از رویه‌های نظارتی و اداری نیز می‌شود.

وی افزود: این سازمان برای مستندسازی این حوادث به اطلاعات و داده‌های عمومی موجود متکی است که امکان تأیید را فراهم می‌کند. با این حال سایر حوادث گزارش نمی‌شوند زیرا برخی از قربانیان تمایلی به ارائه شکایات رسمی ندارند.

سیلور، چهره‌های سیاسی آمریکایی را مسئول افزایش نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان دانست و گفت: برخی از گفتمان‌های عمومی این ایده را ترویج می‌دهند که تعلق به جامعه آمریکا با اتخاذ ایده‌ها یا مواضع خاص مرتبط است که در نحوه برخورد برخی از گروه‌ها با اقلیت‌های مذهبی منعکس می‌شود.

وی همچنین از ایلان ماسک، تاجر آمریکایی انتقاد و اظهار کرد: مدیریت پلتفرم X به گسترش محتوای ضد اسلامی کمک کرده است. برخی از پست‌های منتشر شده در این پلتفرم، تفرقه را تقویت کرده و گسترش نفرت‌پراکنی را تشویق می‌کنند.

سیلور، وضعیت فعلی را بدترین وضعیت از زمانی که شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی (CAIR) ثبت وقایع تبعیض و نفرت را در سال ۱۹۹۵ آغاز کرد، دانست و توضیح داد: تعداد شکایات دریافتی توسط این سازمان در سال گذشته به بالاترین سطح خود در سه دهه گذشته رسیده است.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha