کد خبر: 4368483
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۸
امام جمعه موقت سنندج:

دشمنان با تحریم و ترور به اهداف خود علیه ایران نرسیدند

مامویتا سیداحسن حسینی با تأکید بر ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف خود علیه ایران، گفت: دشمنان با وجود تحریم، تهدید و به شهادت رساندن بزرگان کشور نتوانستند به اهداف شوم خود برسند.

سیداحسن حسینی امام جمعه موقت سنندجبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی از کردستان، ماموستا سیداحسن حسینی، امام جمعه موقت سنندج امروز، 16 مرداد‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج گفت: همه می‌دانیم دشمنان ملت ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و هر آنچه در توان داشتند علیه کشورمان به کار گرفتند، اما به اهداف خود نرسیدند و ناکام ماندند. آنان نه با تحریم، نه با تهدید و نه با به شهادت رساندن بزرگان این سرزمین نتوانستند به اهداف شوم خود علیه ایران دست یابند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم عزت و سربلندی ملت ایران افزود: نیروهای مسلح با ایثار و ازخودگذشتگی و مردم با حضور و همراهی خود، دشمنان را ناکام و ناامید کردند.

امام جمعه موقت سنندج با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی، از مردم خواست در صرفه‌جویی حامل‌های انرژی همکاری بیشتری داشته باشند و این موضوع را یک مسئولیت همگانی دانست.

وی با تأکید بر ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف خود علیه ایران، گفت: دشمنان با وجود تحریم، تهدید و به شهادت رساندن بزرگان کشور نتوانستند به اهداف شوم خود برسند.

انتهای پیام
captcha