کد خبر: 4368698
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۷

رسانه‌ها صدای مطالبات جامعه ایثارگری باشند

معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز گفت: رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس مطالبات ایثارگران، مسیر خدمت‌رسانی به این جامعه را هموارتر کنند.

نشست
به گزارش ایکنا از البرز؛ امید عباس‌نژاد، معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، همزمان با روز خبرنگار با حضور در دفاتر خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا در استان البرز، ضمن تبریک این روز به خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه، از تلاش‌های آنان در انعکاس اخبار و مطالبات جامعه ایثارگری قدردانی کرد.
 
وی در این دیدار با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی ایثارگران اظهار کرد: رسانه‌ها یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌ها برای تبیین خدمات ارائه‌شده به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و همچنین انتقال مطالبات و دغدغه‌های این قشر به مسئولان هستند.
 
عباس‌نژاد افزود: حوزه بهداشت و درمان یکی از بخش‌های مهم خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری است و بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، خدمات درمانی و سلامت‌محور را با کیفیت و سرعت مناسب در اختیار جامعه هدف قرار دهد.
 
این مسئول توضیح داد: اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف درباره خدمات، اقدامات و برنامه‌های حوزه بهداشت و درمان می‌تواند موجب افزایش آگاهی ایثارگران از ظرفیت‌های موجود و تسهیل دسترسی آنان به خدمات شود و در این مسیر، همکاری رسانه‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.
 
معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه خبرنگاران پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند، گفت: رسانه متعهد می‌تواند با انعکاس صحیح مسائل و مطالبات جامعه ایثارگری، زمینه‌ساز پیگیری بهتر مشکلات و ارتقای کیفیت خدمات باشد.
 

رسانه‌ها در تقویت فرهنگ تکریم ایثارگران نقش‌آفرین هستند

 
در ادامه غلامرضا اسکندریان، رئیس جهاددانشگاهی استان البرز با اشاره به جایگاه خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنای البرز به‌عنوان رسانه‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: این دو خبرگزاری از ظرفیت‌های ارزشمند جهاددانشگاهی در حوزه اطلاع‌رسانی هستند و تلاش می‌کنند در کنار انعکاس اخبار و رویدادهای مهم استان، مسائل و دغدغه‌های اقشار مختلف جامعه را نیز به شکل دقیق و مسئولانه دنبال کنند.
 
وی افزود: جامعه ایثارگری جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ و هویت اجتماعی کشور دارد و رسانه‌ها وظیفه دارند در کنار انعکاس خدمات و دستاوردهای این حوزه، مطالبات و مسائل خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را نیز به‌درستی منعکس کنند.
 
رئیس جهاددانشگاهی استان البرز ادامه داد: تعامل میان دستگاه‌های خدمت‌رسان و رسانه‌ها می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی، تقویت مطالبه‌گری و تسهیل ارتباط مردم با مسئولان منجر شود و جهاددانشگاهی نیز از ظرفیت رسانه‌های خود برای تقویت این ارتباط استفاده خواهد کرد.
 
این مسئول در پایان با اشاره به نقش خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا در عرصه رسانه‌ای استان البرز گفت: این خبرگزاری‌ها باید همچنان در مسیر اطلاع‌رسانی دقیق، حرفه‌ای و اخلاق‌مدار حرکت کنند و انعکاس مسائل حوزه ایثار و شهادت نیز یکی از موضوعاتی است که می‌تواند با جدیت بیشتری در دستور کار رسانه‌های جهاددانشگاهی قرار گیرد.
 
انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha