کد خبر: 4368854
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶

آغاز چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مازندران در ساری

چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و یازدهمین دوره مسابقات فرهنگیان استان مازندران، امروز، ۱۸ مردادماه در ساری آغاز شد.

قاری دانش آموز علی رمضانی

به گزارش خبرنگار ایکنا از مازندران، چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و همچنین یازدهمین دوره مسابقات فرهنگیان استان مازندران، با قرائت قاری دانش‌آموز علی رمضانی از نکا، امروز، ۱۸ مردادماه در مجتمع آموزشی حیات طیبه ساری برگزار شد.

براساس این گزارش، در نخستین روز برگزاری این دوره از مسابقات، ۱۸۰ نفر از دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در ۱۱ رشته قرآنی در مرحله استانی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

این مسابقات با حضور ۳۰ داور از برترین داوران استان و کشور برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در رشته‌های احکام، صحیفه سجادیه، انشای نماز، حفظ قرآن، قرائت تحقیق و ترتیل، گفتمان مهدوی، مداحی، مفاهیم قرآن و نهج‌البلاغه به رقابت خواهند پرداخت.

در افتتاحیه مسابقات گروه تواشیح آفاق از بابل به تواشیح‌خوانی پرداختند.

همچنین مسابقات ویژه دانش‌آموزان دختر فردا، 19 مردادماه با حضور ۲۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
علی پاداشی
captcha