کد خبر: 4369606
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۶
مدیرکل امور عشایر استان اردبیل خبر داد

خدمات جهادی ۶۲ پزشک به بیش از ۴ هزار خانوار عشایری

علی پیرجاهد از آغاز خدمات جهادی ۶۲ پزشک با تخصص‌های مختلف به بیش از چهار هزار خانوار ساکن مناطق ییلاقی مویل شهرستان مشگین‌شهر خبر داد و گفت: این خدمات پزشکی به مدت دو روز در قالب کاروان سلامت ارائه می‌شود.

 خدمت‌رسانی پزشکان جهادی کاروان سلامت

به گزارش ایکنا از اردبیل، علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر استان اردبیل، ۲۲ مردادماه در بازدید از روند خدمت‌رسانی پزشکان جهادی کاروان سلامت به منطقه ییلاقی «مویل» شهرستان مشکین‌شهر اظهار کرد: از صبح امروز خدمات جهادی پزشکانِ اعزامی از مرکز کشور در قالب گروه جهادی به ساکنان مناطق ییلاقی منطقه مویل به مدت دو روز آغاز شده است.

وی افزود: در قالب این گروه جهادی، ۶۲ پزشک با تخصص‌های مختلف، پزشکان عمومی و دندانپزشکان، خدمات متنوع پزشکی را به بیش از چهار هزار خانوار ساکن این منطقه ارائه خواهند کرد.

پیرجاهد عنوان کرد: این گروه جهادی مطابق اهداف و برنامه‌های خود در مناسبت‌ها در نقاط مختلف کشور حاضر شده و به ارائه خدمات پزشکی می‌پردازد. برهمین اساس این گروه در ایام پایانی سفر خود، منطقه مویل را به عنوان هدف ارائه خدمات انتخاب کرده است.

وی تصریح کرد: اداره‌کل امور عشایری استان اردبیل برنامه‌ریزی کرده است تا هر شش ماه یک بار، این خدمات پزشکی از سوی گروه‌های جهادی در مناطق ییلاقی به مردم استان ارائه شود.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل استقبال مردم منطقه از این طرح را کم‌نظیر عنوان کرد و گفت: خدمت‌رسانی به مراجعین به شکل منظم از سوی کاروان سلامت در حال انجام است.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
دبیر:
تیمور کاکایی
captcha