کد خبر: 4370203
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳

بزرگداشت روز جهانی تلاوت قرآن در مصر

روز جهانی تلاوت قرآن از حفظ 30 آگوست 2026 (8 شهریور سال جاری) به همت مرکز اسلامی الازهر در مصر برگزار می‌شود.

6

به گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، الازهر در حال سازماندهی فعالیت‌هایی برای بزرگداشت روز جهانی تلاوت قرآن در 30 آگوست با هدف تلاوت کل قرآن یا بخش‌هایی از آن در یک روز است.

این مناسبت ابتکاری سالانه است که دوره گذشته آن شاهد مشارکت بیش از 100 هزار نفر از مصر و هزاران نفر دیگر از خارج از این کشور بود.

نهادهای مختلف از جمله مراکز حفظ قرآن وابسته به الازهر، مؤسسات دولتی، سازمان جهانی فارغ‌التحصیلان الازهر، مجمع پژوهش‌های اسلامی مصر، دانشگاه الازهر و اداره کل مهدکودک‌ها و همچنین مؤسسات، مراکز و افرادی از سراسر جهان در برنامه‌های این روز مشارکت دارند.

این رویداد صرفاً تلاوت یک‌روزه قرآن نیست؛ بلکه آزمونی عملی برای سنجش میزان تثبیت حفظ، قدرت یادآوری آیات و توانایی تلاوت مداوم است و به هر شرکت‌کننده این فرصت را می‌دهد که شاهد ثمرات تلاش قرآنی خود باشد و از مراحل حفظ و مرور آیات به مرحله تسلط برسد.

این رویداد شامل دو بخش است؛ «تلاوت کامل» که در آن حافظ، کل قرآن را از حفظ برای یک مدرس قرآن یا دوست خود در یک روز تلاوت می‌کند و «تلاوت جزئی» که به شرکت‌کنندگان اجازه می‌دهد هر بخشی از قرآن را که می‌توانند تلاوت کنند که به عنوان یک شیوه آموزشی از طریق تمرین و مرور مداوم، شرکت‌کنندگان را برای دستیابی به تلاوت کامل قرآن آماده می‌کند.

«اقراء و ارتق: بخوان و اوج بگیر» شعار روز جهانی تلاوت قرآن و پیامی برای همه کسانی است که قرآن را همراه خود در مسیر زندگی‌شان قرار داده‌اند.

انتهای پیام
captcha