کد خبر: 4370381
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲

برگزاری «جشنواره کتاب» به میزبانی لرستان

برنامه‌ریزی برگزاری جشنواره کتاب با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ کتابخوانی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ادبی و تاریخی استان لرستان آغاز شد.

جشنواره کتاب

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، در نشستی که 26 مردادماه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، روند برنامه‌ریزی و الزامات برگزاری «جشنواره بزرگ کتاب» در استان لرستان با حضور ایوب دهقانکار مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

دهقانکار در این جلسه با تأکید بر جایگاه بی‌بدیل کتاب در تعالی فرهنگ و اندیشه، برگزاری جشنواره‌های کتاب را از مصادیق بارز ترویج فرهنگ مطالعه و راهکاری مؤثر برای نهادینه‌سازی این فرهنگ در جامعه برشمرد و گفت: برپایی چنین رویدادی، فرصتی ارزشمند برای گام برداشتن در مسیر عدالت فرهنگی و ایجاد دسترسی همگانی به کتاب است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های غنی فرهنگی، ادبی و تاریخی استان لرستان بیان کرد: این جشنواره می‌تواند ضمن تقویت هویت فرهنگی منطقه، بستر مناسبی برای تعامل اهالی فرهنگ و ادب فراهم آورد.

دهقانکار در ادامه گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، انتظار می‌رود جشنواره بزرگ کتاب در استان لرستان به یکی از شاخص‌ترین و پرشورترین رویدادهای فرهنگی کشور تبدیل شود و ضمن جلب مشارکت قشرهای مختلف جامعه، گامی بلند در مسیر توسعه فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه در این خطه بردارد.

در ادامه این نشست، بر لزوم مشارکت فعال ناشران، نویسندگان بومی و دستگاه‌های فرهنگی استان تأکید و مقرر شد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و همراهی نهادهای فرهنگی، برنامه‌های متنوع و جذابی در حاشیه این رویداد اجرا شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
مهناز عالی نژادیان
captcha