کد خبر: 4371287
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۲

مسجد؛ محور خدمت‌رسانی فرهنگی و اجتماعی به محله

مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور بر ضرورت تقویت نقش مساجد در خدمت‌رسانی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی به مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اینانلوفر رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین اینانلوفر، مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در چهارمین آئین ملی تکریم فعالان مساجد کشور با اشاره به این دیدگاه که «هر طلبه یک بسیجی است»، اظهار کرد: روحانیون و طلاب نیز باید با رویکردی جهادی و خدمت‌محور، در عرصه‌های مختلف اجتماعی حضور فعال داشته باشند و ظرفیت‌های خود را در مسیر خدمت به مردم به کار گیرند.
 
وی مسجد را یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های حضور مردم و نیروهای مؤمن و انقلابی دانست و افزود: مساجد می‌توانند به مرکز اصلی ارائه خدمات فرهنگی، تربیتی و اجتماعی در محله‌ها تبدیل شوند و در حل مسائل مردم نقش مؤثرتری ایفا کنند.
 
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور همچنین بر ضرورت تقویت همکاری میان بسیج طلاب و بسیج مساجد و محلات تأکید کرد و گفت: با گسترش این ارتباط و ایجاد هم‌افزایی میان این مجموعه‌ها، می‌توان از ظرفیت روحانیون و طلاب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی گسترده‌تر بهره گرفت.
 
حجت‌الاسلام اینانلوفر، حمایت از مدارس و دانش‌آموزان هر محله را از دیگر زمینه‌های فعالیت مساجد عنوان کرد و ادامه داد: ظرفیت مساجد و بسیج باید برای پشتیبانی فرهنگی و تربیتی از مدارس و دانش‌آموزان مورد استفاده قرار گیرد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌گیری هدفمند از توانمندی طلاب و روحانیون در مساجد می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات مؤثرتر به مردم و تقویت جایگاه مسجد به‌عنوان محور فرهنگی و اجتماعی محله باشد.
انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha