صدها نفر از حامیان فلسطین در شهر منچستر انگلیس با برگزاری تجمعی، خواستار برقراری فوری آتشبس در نوار غزه و پایان حمایت دولت انگلیس از رژیم صهیونیستی شدند.
به گزارش ایکنا به نقل از تارنمای جی بی سی پرس، صدها نفر در مقابل دادگاه سلطنتی «پرستون» در شمال انگلیس تجمع کردند و ضمن اعلام حمایت از فلسطین، با پنج فعال حامی فلسطین که به دلیل اعتراض به روابط مالی بانک «بارکلیز» با شرکت تسلیحاتی اسرائیلی «البیت سیستمز» در حال محاکمه هستند، اعلام همبستگی کردند.
همچنین در تجمعی مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن نیز معترضان در حمایت از فلسطین و مردم غزه تجمع کردند و خواستار توقف حملات و پایان محاصره این منطقه شدند.
همچنین صدها نفر از فعالان و شهروندان کره جنوبی در سئول با برگزاری راهپیمایی در زیر باران، حمایت خود را از مردم فلسطین و کودکان غزه اعلام کردند و خواستار پایان جنگ و نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه شدند.
شرکتکنندگان در این راهپیمایی با حمل پرچم فلسطین و سر دادن شعارهایی از جمله «غزه تنها نیست، نسلکشی را متوقف کنید»، بر همبستگی خود با مردم فلسطین و حق کودکان غزه برای زندگی در امنیت و صلح تأکید کردند.
این تظاهرات با وجود بارش باران برگزار شد و شرکتکنندگان خواستار پایان حملات و کشتار فلسطینیان در نوار غزه شدند.