گروه فعاليتهای قرآنی: مدير مؤسسه «خيرالنساء» اروميه از حضور بيش از 30 نفر در دوره آموزش صوت و لحن تخصصی قرآن كريم در اين مؤسسه خبر داد.
خديجه خيری، مدير مؤسسه «خيرالنساء» اروميه، در گفت و گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اعلام اين مطلب گفت: در اين دوره كه برای اولين بار در سطح تخصصی در موسسه«خيرالنساء» برگزار می شود، بيش از 30 نفر از علاقمندان به فراگيری علوم قرآنی حضور دارند.
خيری افزود: اين دوره ويژه بانوان بوده و شركتكنندگان حدود 6 ساعت در هفته آموزش های لازم را زير نظر استاد«ملت يار» از اساتيد استانی به فراگيری صوت و لحن تخصصی قرآن كريم میپردازند.
مدير مؤسسه «خيرالنساء» اروميه گفت: از ديگر دورههای در حال برگزاری اين مؤسسه می توان به پنجمين دوره تربيت معلم سطح يك قرآن كريم اشاره كرد كه با حضور 25 قرآنآموز هم اكنون در اين مؤسسه در حال اجرا است.
وی ادامه داد: در آزمون ورودی اين دوره تخصصی بيش از 80 قرآن آموز شركت داشتند كه 25 قرآن آموز موفق به پذيرش در دوره و حضور در آن شدند.
خيری گفت: كلاسهای آموزشی دوره تربيت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن كريم شامل قرائت قرآن كريم، روش ها و فنون تدريس، روانشناسی رشد، اخلاق معلمی و روش تدريس حفظ قرآن كريم همه روزه توسط اساتيد برجسته از جمله «عياری» و «ملت يار» در محل مؤسسه علوم قرآنی«خيرالنساء» اروميه برگزار میشود.
وی خاطرنشان كرد: آزمون پايان دوره تربيت معلم سطح يك قرآن كريم در 6 بهمن ماه جاری با حضور داوران و ناظران سازمان تبليغات اسلامی برگزار می شود و به قبول شدگان نهايی گواهينامه معتبر از سازمان دارالقرآن الكريم كشور اعطا خواهد شد.
خيری تصريح كرد: بيش از 170 قرآن آموز در تمام سطوح سنی در ترم جاری در اين مؤسسه به فراگيری علوم قرآنی اشتغال دارند.
وی افزود: كلاس های آموزش روخوانی، روانخوانی، حفظ نونهالان، آشنايی با داستانهای قرآنی، مفاهيم، مكتب القرآن و قصص قرآنی با حضور اساتيد برجسته استانی در حال برگزاری است.
مدير مؤسسه خيرالنساء اروميه، در پايان گفت: كم بودن حمايتهای مالی از مؤسسات قرآنی، مشكل تأمين اجاره بهای مكان مؤسسات، نبود نيروی متخصص قرآنی و كم بودن تبليغات و اطلاعرسانی از مشكلات عمده مؤسسات قرآنی است.