کد خبر: 1337198
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵

شماره جدید ماهنامه« پیک سیام » منتشر شد

شعب خارجی: شماره‌هفتم و هشتم از سال دوم ماهنامه فرهنگی پیک سیام به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا،  این شماره از ماهنامه الکترونیکی  با محوریت شهید حجت‌الاسلام انصاری، رایزن فرهنگی ایران در لبنان منتشر شد.
ازعناوین موضوعات مندرج در ماهنامه سیام می‌توان به گزارش مراسم یادبود شهید انصاری، گزارش مراسم سوگواری عاشقان حسینی در تایلند و دیدارها ومذاکرات آیت‌الله تسخیری، مشاورعالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام با حجت‌الاسلام نواب، رئیس دانشگاه ادیان ومذاهب قم اشاره کرد.
یادآوری می‌شود، واژه«سیام» نام قدیم کشور تایلند بوده که  در سال 1318 با اعلام رسمی دولت وقت تغییر پیدا کرد. واژه تایلند تشکیل شده از«تای» که نام قوم اصلی ساکن در این کشور است  و همچنین به معنای آزادی است.
علاقمندان می‌توانند جهت مطالعه این ماهنامه به این آدرس مراجعه کنند: http://fa.bangkok.icro.ir/index.aspx?siteid=221&pageid=11711&newsview=605456

captcha