کد خبر: 4350923
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵

معاون نخست وزیر مالزی خواستار ورود آموزش اسلامی به سیستم آموزشی ملی شد

معاون نخست وزیر مالزی در سخنانی خواستار ادغام آموزش اسلامی و ارزش‌های اخلاقی در سیستم آموزش ملی شد.

به گزارش ایکنا به نقل از اخبار الشیعه، داتوک سری احمد زاهد حمیدی، معاون نخست وزیر مالزی، خواستار تقویت حضور آموزش اسلامی و ارزش‌های اخلاقی در سیستم آموزش ملی شد و بر لزوم اجتناب از تلقی آموزش دینی و توسعه شخصیت به عنوان مسیرهای فرعی تأکید کرد.

اظهارات وی در جریان یک کنفرانس آموزشی در کوالالامپور، پایتخت مالزی، مطرح شد. در این کنفرانس، معاون نخست وزیر مالزی بر اهمیت آماده‌سازی نسلی کامل که تعالی علمی را با تعهد اخلاقی ترکیب می‌کند و به ایجاد جامعه‌ای متعادل و قادر به رویارویی با چالش‌های آینده کمک می‌کند، تأکید کرد.

وی توضیح داد که هدف محدود به فارغ‌التحصیلی حافظان قرآن نیست، بلکه به آماده‌سازی شایستگی‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف، از جمله مهندسی، پزشکی، فناوری و کارآفرینی، و همچنین پرورش رهبران آینده با دیدگاه اخلاقی محکم، گسترش می‌یابد.

معاون نخست وزیر مالزی خاطرنشان کرد که ادغام آموزش دینی با آموزش مدرن، سیستم ارزشی را در جامعه تقویت می‌کند و رویکردی آموزشی ایجاد می‌کند که دانش دانشگاهی را با توسعه اخلاقی متعادل می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر آرزوی خود برای رهبران آینده که هم صلاحیت علمی و هم تعهد دینی داشته باشند، تأکید کرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
میترا فرهادی
captcha