کد خبر: 1349297
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۵
چمران:

اولین حق شهروند جامعه اسلامی آزادی از قیود بندگی غیر خداوند است

گروه اجتماعی: عضو شورای اسلامی شهر تهران اولین حق شهروند یک جامعه اسلامی را آزادی از قید و بندهای بندگی غیر خداوند دانست و گفت: نوچه‌پروری و رئیس‌بازی، عدول از روش‌های انسانی است.

مهدی چمران، عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، انسانی که خداوند به خلقت آن بالیده و به واسطه آن خود را احسن الخالقین نامیده را دارای حق و حقوقی در جامعه به عنوان شهروند در ارتباط با حاکمان و همچنین در ارتباط با سایر شهروندان و حتی اعضای خانواده دانست.
وی حقوقی که برای انسان‌ها در جامعه اسلامی لحاظ شده است را بی‌نظیر و متفاوت از سایر جوامع دانست و گفت: تعالیم اسلامی به بیان حق و حقوق افراد در تمامی نقش‌ها از جمله پدر، مادر، فرزند، خردسال، کهنسال و... پرداخته است.

هیچ فلسفه بشری چنین نگاه جامعی به حقوق انسان‌ها ندارد

چمران با تأکید بر اینکه در هیچ فلسفه بشری چنین نگاه جامعی به حقوق انسان‌ها وجود ندارد، اظهار کرد: در تعالیم دینی حتی برای افرادی که از دنیا رفته اند نیز حقی وجود دارد که بر گردن بازماندگان است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بخشی از حقوق انسان‌ها را مرتبط با حقوق شهروندی آنان در جامعه اسلامی برشمرد و تصریح کرد: اولین حق شهروند یک جامعه اسلامی آزادی از قید و بندهای بندگی غیر خداوند است.

نوچه‌پروری و رئیس‌بازی؛ عدول از روش‌های انسانی

چمران در ادامه سخنان خود افزود: حریت و آزادگی افراد نباید در رابطه رئیس و مرئوس دچار خدشه شود. نوچه‌پروری و رئیس‌بازی عدول از روش‌های انسانی است.

وی شورای اسلامی شهر تهران را در پی احیای حقوقی دانست که شهروندان را به آرامش و آسایش برساند و گفت: شهروندان باید از همه امکانات شهری به ویژه آب و هوای مناسب برخوردار باشند.

captcha