ژاپن سیاست پذیرش مسلمانان و مسلمان‎نوازی را دنبال می‎کند
کد خبر: 3932046
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۸
اندیشمند ژاپنی در وبینار منطقه‎ای وحدت:

ژاپن سیاست پذیرش مسلمانان و مسلمان‎نوازی را دنبال می‎کند

«تات سوئیچی ساوادا» اندیشمند و مفسر اسلامی ژاپن در وبینار منطقه‌ای شرق و جنوب شرق آسیا در ادامه برنامه‌های سی و چهارمین کنفرانس بین‎المللی وحدت اسلامی اظهار کرد: امروز کشور ژاپن سیاستی را در پیش گرفته است که مسلمانان بیشتری را از اقصی نقاط دنیا پذیرش کند و آموزش‌های کافی را برای اینکه با مسلمانان مهمان نوازتر باشند، ارائه دهد.

به گزارش ایکنا؛ وبینار منطقه‌ای شرق و جنوب شرق آسیا امروز، هشتم آبان ماه در ادامه برنامه‌های سی و چهارمین کنفرانس بین‎المللی وحدت اسلامی برگزار شد و حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حاجی عبدالعزیر بن جنید مفتی اعظم برونئی دارالاسلام، مولانا عزمی عبدالحمید رئیس شورای سازمان همکاری های اسلامی، پرفسور محمد نور منوطی استاد تمام دانشگاه مالزی، شیخ عبدالغنی شمس الدین دبیرکل اتحادیه علمای آسیای از مالزی، تات سوئیچی ساوادا اندیشمند و مفسر اسلامی در ژاپن در آن شرکت کردند.

همچنین ابوالمهدی انواری عالم اسلامی از فیلیپین، ذوالفقار آباتاس دبیرکل کمیسیون مسلمانان فیلیپین، زهیر سراوی اندیشمند و مترجم قرآن از کشور اندونزی، جمال الدین رحمت، نماینده سابق مجلس و رئیس شورای اهل بیت اندونزی، استاد جمال کامبودیا عالم اسلامی کامبوج، فدحیل یونسی دبیر جنبش جوانان کشمیر مالزی، مین چانگ معاون بین الملل انجمن اسلامی چین، عارف عبداله سگران، دبیرکل انجمن اسلامی تیمور شرقی و پروفسور جاران مالولیم استاد دانشگاه بانکوک تایلند از دیگر شرکت کنندگان در این وبینار بودند.

تات سوئیچی ساوادا، اندیشمند و مفسر اسلامی ژاپن در این وبینار اظهار کرد: بسیاری از مساجد در ژاپن در دوران شیوع ویروس کرونا کلاسهای آنلاین برگزار کردند بنابراین ما توانستیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از انتشار این ویروس در مکان‌های مذهبی مان جلوگیری کنیم.
 
وی افزود: تعداد مسلمانان در ژاپن بسیار زیاد است و آنها توانسته‌اند که یک اقلیت دینی را تشکیل دهند، امروز کشور ژاپن سیاستی را در پیش گرفته است که مسلمانان بیشتری را از اقصی نقاط دنیا پذیرش کند همچنین این کشور در تلاش است تا آموزش‌های کافی را برای اینکه با مسلمانان مهمان نوازتر باشند، ارائه دهد.

وی در پایان گفت: مسئله وحدت و اتحاد بین مسلمانان برای دولت و کشور ژاپن امری بسیار مهم و حائز اهمیت است چراکه مسلمانان ژاپن با رعایت قوانین می‌توانند هر یک به عنوان نماینده‎ای از حاکمیت اسلامی ژاپن شناخته شوند.

در ادامه این وبینار پروفسور محمد نور منوطی، استاد تمام دانشگاه مالزی با اشاره به موضوع کنفرانس وحدت اسلامی اظهار کرد: ما باید در ابتدا بتوانیم مسائل کوچکتر را بین مسلمانان حل و فصل کنیم تا به مسائل اصلی و بزرگتر برسیم.

وی با اشاره به ملاله یوسف‌زی بانوی پاکستانی که برای حق آموزش زنان پاکستان جنگید و در این راه قربانی افراطیون این کشور شد، گفت: نکته قابل توجه این است که او برای حق عدالت آموزش جنگید، باید بدانیم که مصائب و بلایای طبیعی از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است.

منوطی تصریح کرد: مسلمانان باید همواره به دنبال نیکوکاری و همدلی برای همه مردم جهان باشند نه فقط مسلمان برای مسلمان بنابراین نباید براساس دینمان برای کمک به هم نوع خود استثناء قائل شویم.

وی در پایان گفت: ما باید بتوانیم بر مشکلاتی که بر سر راه جهان اسلام قرار دارد با وحدت و یکپارچگی فائق آییم و نباید اجازه دهیم که دشمنان با تفرقه افکنی بین مسلمانان نفوذ کنند.

در ادامه عارف عبداله سگران دبیرکل انجمن اسلامی تیمور شرقی با ارائه گزارشی از کشور خود بیان کرد: با توجه به این که در این کشور 90 درصد غیر مسلمان حضور دارند اما وضعیت مساجد و اماکن دینی روز به روز رو به پیشرفت است.

وی با تاکید بر پیشرفت جوامع مسلمان در سراسر جهان، گفت: این پیشرفت می‌تواند باعث شود تا روابط دوستی و اتحاد میان مسلمانان بیشتر شود.

دبیرکل انجمن اسلامی تیمور شرقی در پایان گفت: مسئله‌ای که امروز بیش از هرچیز دیگری در جهان اسلام حائز اهمیت است، تربیت نیروهای جوان اسلامی و شرکت دادن آنان در مسائل روز جهان اسلام است و این مسئله به نفع همه مسلمانان جهان است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان این وبینار بین المللی از همه شرکت کنندگان و دست اندرکاران و برگزارکنندگان تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام
captcha