حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد
کد خبر: 3937074
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶

حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

علی سلوکی حافظ کل قرآن است که برای تحقق رؤیایش، گام برداشتن در مسیر قرآن را در سن ۱۴ سالگی شروع کرده است.

ارسالی//حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

به گزارش ایکنا، علی سلوکی، حافظ کل قرآن 18 ساله‌ای است که از چهار سال پیش شروع به حفظ قرآن کرده است و توانسته در این مدت علی‌رغم تحصیل، در حفظ قرآن نیز بدرخشد.

در خانواده او فردی نیست که وارد رشته‌های قرآنی شده باشد، اما خودش همیشه به حافظ شدن فکر می‌کرده تا اینکه با ثبت نام در کلاس‌های حفظ آستان امامزاده عبدالله شهرری برای تحقق رؤیایش اولین قدم را برداشته است.

علی در مورد روشی که به آن طریق قرآن را حفظ کرده است، می‌گوید: «در ابتدا زمان زیادی برای حفظ و مرور صرف می‌کردم و سرعتم بسیار کند بود. هر دو هفته، یک صفحه قرآن را به خاطر می‌سپردم».

این حافظ قرآن تا حفظ 10 جزء را در کلاس‌‌های امامزاده عبدالله به پایان رسانده، اما بعد از آن با راهنمایی‌های استادش به کلاس‌های حفظ آستان حضرت عبدالعظیم(ع) رفته است.

وی با معدل 19 در رشته انسانی و کلاس دوازدهم، معتقد است که نه تنها حفظ قرآن به درس‌هایش لطمه نزده، بلکه کمک هم کرده و از زمانی که شروع به حفظ کرده در درس‌هایش نیز موفق‌تر بوده است.

حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

علی، به رسم قدردانی، یادی از اساتیدی که  او را در این مسیر همراهی کرده‌اند می‌کند و می‌گوید: «آقایان باباخان، باقری، محمودی و حجت‌الاسلام میریحیی اساتیدی هستند که در مسیر حفظ به من کمک کرده‌اند».

به گفته این حافظ قرآن، خانواده‌اش همواره در تشویق و فراهم کردن محیط بسیار همراهی کرده‌اند و محیط آرامی را هم برای تحصیل و هم برای یادگیری قرآن فراهم کرده‌اند.

وی به سختی‌های مسیر حفظ اشاره و بیان می‌کند: «به دلیل علاقه‌ای که به قرآن داشتم و دارم از تفریحات دیگر چشم‌پوشی می‌کردم و گرچه حفظ هم برایم سخت بود، اما به هدفم فکر می‌کردم، در این مسیر خسته نشدن و داشتن پشتکار بسیار اهمیت دارد».

ارسالی//حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

علی از روزهایی که بعد از کلاس قرآن آستان امامزاده عبدالله همراه استاد و قرآن‌آموزان دیگر فوتبال بازی می‌کرده، به عنوان بهترین خاطره‌های ایام حفظ و روزهای نوجوانی‌اش یاد می‌کند. «الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ همان كسانى كه ايمان آورده‏‌اند و دل‌هايشان به ياد خدا آرام مى‏‌گيرد آگاه باش كه با ياد خدا دل‌ها آرامش مى‌يابد»، (رعد/28) نیز آیه‌ای است که علی مدام با خود تکرار می‌کند و این آیه را آرامش‌دهنده توصیف می‌کند.

این حافظ قرآن درباره برخورد همسالانش با او، می‌گوید: «دوستانم وقتی متوجه می‌شوند که من حافظ قرآن هستم برخورد خوبی دارند و در مورد اینکه آن‌ها نیز چگونه می‌توانند حافظ قرآن شوند، سؤال می‌پرسند».

حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

علی در مورد برنامه‌ آینده‌اش می‌گوید: «تمرکزم بر موفقیت در رشته خودم و کنکور است. می‌خواهم در رشته فلسفه یا حقوق ادامه تحصیل بدهم، همچنین می‌خواهم در آزمون حفاظ سازمان سنجش نیز شرکت کنم و خود را برای کسب کارشناسی رشته قرآن و حدیث بیازمایم».

وی درباره مقام‌هایی که تاکنون کسب کرده است، اظهار می‌کند: «بیشتر در مسابقات حرم حضرت عبدالعظیم و مسابقات امام علی(ع) شرکت کرده‌ام. در مسابقات امام علی(ع) رتبه اول منطقه‌ای را کسب کردم که به دلیل شرایط کرونا مرحله استانی برگزار نشد».

ارسالی//حافظ قرآنی که در ۱۴ سالگی تلاش برای تحقق رؤیایش را آغاز کرد

این حافظ قرآن در پایان سخنانش از مسئولان می‌خواهد که به‌منظور ایجاد انگیزه حفظ در مردم، تبلیغات بیشتری صورت بگیرد. امتیازاتی نیز برای حافظان در نظر گرفته شود، مانند معافیت یا کاهش مدت سربازی. گِله‌ای هم از حذف امتیاز حافظان قرآن در کنکور دارد که امسال حذف شده است.

انتهای پیام
captcha