تحقيق و توسعه در ايران نيازمند انسان‌هاى پذيرنده توسعه است
کد خبر: 4028738
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
محمدرضا کارچی:

تحقيق و توسعه در ايران نيازمند انسان‌هاى پذيرنده توسعه است

نويسنده كتاب «سرمايه‌گذارى بر روی تحقيق و توسعه» اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور، نیازمند حرکت سریع در راستای اهداف و اولویت‌های تحقیق و توسعه هستیم تا توسعه متوازن، همه‌جانبه و پایدار را رقم بزنیم.

محمدرضا کارچی

به گزارش ایکنا، محمدرضا كارچى، نويسنده كتاب «سرمايه‌گذارى بر روی تحقيق و توسعه» در مراسم رونمايی از اين كتاب اظهار کرد: سال‌هاست کشورهای توسعه‌یافته جهان با اختصاص بخشی از درآمد ناخالص ملی خود به هزينه تحقيق و توسعه، باعث پيشرفت تكنولوژی، كاهش هزينه‌ها، کاهش خطاهای ملی، آینده‌پژوهی، استفاده حداکثری از منابع ملی و رشد صادرات می‌شود.

كارچى خطاب به انديشمندان، هنرمندان و اصحاب رسانه حاضر در اين رويداد فرهنگى گفت: تحقیق و توسعه دو فرایند در هم‌تنیده هستند که خروجی آنها منجر به توسعه زیرساخت‌ها و خلق محصولات جدید و استفاده از نوآوری‌های فناورانه می‌شود.

وی افزود: بی‌تردید همه عوامل و عناصر درگیر از سازمان‌های دولتی گرفته تا سازمان‌های خصوصی و شرکت‌ها، بایستی در این بسته حرکتی و در قالب یک فرایند قرار بگیرند.

گفتنی است در مراسمى كه همزمان با رونمايی كتاب روز چهارشنبه در باغ كتاب تهران برگزار شد، محمد جليلی، دانشيار دانشگاه امام صادق(ع) با تأكيد بر نقش عامل انسانى در تحرک‌بخشى به مفهوم تحقيق و توسعه اشاره كرد و گفت: حلقه متصل تحقيق به توسعه عامل انسانى متخصص و متحرک است.

حسن مصطفى‌نژاد، مدرس دانشگاه و كارشناس مديريت توسعه از ديگر سخنرانان اين مراسم بود كه ضمن برشمردن پيامدها و آثار منفى عدم توجه به مطالعه و پژوهش مبتنى بر توسعه، از نوعى اختلال در كاركردهاى اساسى توسعه در ايران ياد كرد.

سخنران مهمان اين مراسم از كشور فنلاند سامى راهولا، مدير عامل شركت فناورى ديجيتال كروهن، بود كه ضمن اشاره به نقش شركت‌هاى تحقيق‌بنيان در توسعه كلان كشورها، به تجارب فنلاند در اين عرصه اشاره كرد.

انتهای پیام
captcha