طلاب ملزم به گذراندن ۲۰ واحد مهارتی در مقاطع تحصیلی المصطفی شدند
کد خبر: 4070472
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان:

طلاب ملزم به گذراندن ۲۰ واحد مهارتی در مقاطع تحصیلی المصطفی شدند

حجت‌الاسلام سیدابراهیم ملکی، رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان گفت: در طرح تحول نظام آموزش جامعةالمصطفی طلاب در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌بایست واحد‌هایی از آموزش‌های مهارتی را پشت سر بگذارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم ملکی، رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم ملکی، رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان، وابسته به جامعةالمصطفی العالمیه امروز چهارشنبه در نشست مشترک با نماینده‌ ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و عضو هیئت امنای جامعةالمصطفی العالمیه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مؤسسه گفت: باز شدن عرصه کسب تجربه و بهره‌گیری از ظرفیت و توانایی دانش‌پژوهان شرکت‌کننده در دوره‌های مهارتی، افزایش استفاده از فضای مجازی، از راهبرد‌های جدید مؤسسه آموزشی مهارتی بیان است.

وی برپایی نشست‌های هم‌اندیشی با حضور دانش‌پژوهان ملیت‌های مختلف و برگزاری نشست با نمایندگان جامعةالمصطفی در خارج کشور و تأکید بر کنشگری فعال در فضای مجازی را از دیگر اقدامات صورت گرفته دانست.

رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان بر تهیه و تدوین دوره‌های مهارتی جدید کاربردی و برگزاری نشست با متخصصین این امر اشاره و یادآور شد: حرکت به سمت شناسایی دقیق نیاز‌های منطقه‌ای طلاب و دانش پژوهان و اولویت بندی دوره‌های مهارتی بانوان، از دیگر رویکرد‌های این مجموعه به شمار می‌رود.

وی ارائه دوره‌های مختلف موشن گرافیک، تربیت مدرس، آموزش فتوشاپ، کنشگری فعال در فضای مجازی، دستیار مشاور، و... را از دیگر رویکرد‌های ترسیمی اخیر مرکز دانست و گفت: تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه گروه‌های علمی و مهارتی و اصلاح و بازبینی آیین‌نامه‌های قبلی و تکمیل بانک اسناد، توسعه راهبردی در کارگروه مؤسسه بیان، نهایی‌سازی عناوین جدید دوره‌های مهارتی، بارگزاری دوره‌های مهارتی در سامانه سجارا از دیگر برنامه‌ها و اقدامات مرکز بیان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی، فعال‌سازی سایت مؤسسه بیان، گسترش همکاری با مؤسسه آموزش‌های کوتاه مدت المصطفی، تهیه و تدوین پیش‌نویس آمایش و اطلس دوره‌های مهارتی و کاربردی و تجهیز کارگاه کامپیوتر وافزایش تعامل با نهاد‌ها و واحد‌های همسو را از دیگر فعالیت‌های اخیر مؤسسه آموزشی مهارتی بیان دانست.

رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان، ضمن تأکید بر اهمیت آماده‌سازی طرح آموزش‌های مهارتی مجازی، به ساختار‌های هیئت اندیشه‌ورز کاربردی مهارتی و اعضای فعال آن اشاره کرد و افزود: تأمل بر کارآمدی حوزه‌های مهارتی، از محور‌های اساسی جلسات و نشست‌های اخیر هیئت اندیشه‌ورز مؤسسه بیان بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی با تشریح اسناد و آیین‌نامه‌ها، به طرح‌ها و دوره‌ها از منظر محتوا و موضوع پرداخت و گفت: در طرح تحول، حوزه مهارتی مورد توجه قرار گرفته است؛ به گونه‌ای که برای مقطع کارشناسی ۱۰ واحد، کارشناسی ارشد شش واحد و دکتری چهار واحد مهارتی به صورت الزامی پیش‌بینی شده است.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی، نماینده، ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و عضو هیئت امنای جامعةالصمطفی العالمیه طی سخنانی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده و رویکرد‌های عالمانه، اقدامات انجام شده را جامع و در عصر کنونی ضروری دانست و افزود: تجربیات نظام آموزش عالی جامعةالمصطفی و خروجی‌ها برای اثربخشی و نقش آفرینی بیشتر طلاب، ضرورت دارد تا به مسئله مهارتی بیشتر از پیش توجه کرد.

وی رویکرد جدید نهاد‌های علمی در جهان را نیز مهارتی ارزیابی کرد و گفت: توجه به نیاز مناطق مختلف و زیست‌بوم‌ها بسیار حائز اهمیت است، البته مقدمه هر کاری انجام کار‌های مطالعاتی است و با گزارش مبسوطی که پیرامون بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته ارائه شد، بدون تردید این حرکت امری مبارک و موفق خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی، زمینه سازی‌های کارورزی را از دیگر لوازم فعالیت‌های مهارتی عنوان کرد و افزود: بعضی از شاخص‌های دوره‌های مهارتی، تئوری و آموزشی است، اما موفقیت کامل زمانی میسر می‌شود که طلاب توکل، توسل، همت و پشتکار را از رموز موفقیت خود در این کار بزرگ بدانند.

انتهای پیام
captcha