عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: نخستین محصول کرامت، آزادی است که بیانگر ویژگیهای آزادانه انسان، شامل فهم آزادانه، تصمیمگیری اختیارانه و... میشود.
يكی از ابعاد مهم سيره پيامبر اعظم(ص)، بعد ارتباطی و روابط عمومی ايشان است كه نقش بارزی در پيشبرد انديشه الهی از نظر دامنه و عمق دارد که در میان تمامی ویژگیهای رفتاری وی میتوان به 9 ویژگی که مهمترین آن مهرورزی است، اشاره کرد.
آیتالله علمالهدی گفت: اگر مسئله مظلومیت امام صادق (ع) را بررسی کنیم، عرصه مظلومیت ایشان، یک پهنه وسیع در درس گرفتن تحولات اجتماعی و سیاسی و بزرگترین راهنما برای شناخت جریانهای مختلف است که در عرصه سیاست خودنمایی و اظهار وجود میکنند.
عضو هیئت علمی گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: حکمرانان چه آنهایی که با نام خلیفه حکم راندند و چه آنهایی که با عناوین دیگری بر مردم حکومت کردند عموما از عنصر دین به عنوان پشتوانه بهره بردهاند.
حجتالاسلام والمسلمین علی خیاط گفت: در بیان امام صادق(ع) شرط معاشرت مفید این است که با نگاه الهی باشد. باید جایی رفت که برای آخرت انسان نتیجهبخش باشد و از اینرو در روایات بیان شده که به مجالس علما رفتوآمد کنید.
آیتالله مروارید گفت: عظمت هر کتابی به چهار چیز است یکی به عظمت پدید آوردنده آن، به عظمت کسی است که کتاب برای او نوشته شده، به محتوای آن و یا عظمت آن به خاطر تاثیرگذاری آن در انسان است و تمام این چهار وسیله عظمت در قرآن جمع است.
عضو هیئت علمی گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: تاریخ سیاسی اسلام به نحوی مظهر و تجلی دیانت اسلامی است و امروزه اگر افراد بخواهند به نقد این رفتارها بپردازند، نمیتوانند با رویکردهای دینی صرف آنها را به محاکمه بکشانند.
مدير گروه كلام اسلامی بنياد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی گفت: شیخ کلینی مورد وثوق و اعتماد شیعه و سنی بود و هر دو فرق برای اخذ فتوی به او مراجعه میکردند، به همین دلیل ملقب به «ثقه الاسلام» شد.