کد خبر: 1208972
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳

نگاه توصيفی و تبيينی به شعار سال حائز اهميت است

حجت‌الاسلام علی خاتمی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال «حماسه سياسی، حماسه اقتصادی»، گفت آنچه كه بايد به آن توجه داشت نگاه توصيفی و تبيينی به اين شعارهاست و مسئولان بايد اين نكته را مدنظر داشته باشند.


گروه سياسی: حجت‌الاسلام علی خاتمی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال «حماسه سياسی، حماسه اقتصادی»، گفت: آنچه كه بايد به آن توجه داشت نگاه توصيفی و تبيينی به اين شعارهاست و مسئولان بايد اين نكته را مدنظر داشته باشند.







حجت‌الاسلام خاتمی، نماينده ولی فقيه در استان زنجان

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه زنجان، حجت‌الاسلام ‌و المسلمين علی خاتمی، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه زنجان‌ پيش از ظهر امروز، 18 فروردين‌ماه‌ در نشست شورای اداری استان زنجان، توجه به فرمايشات مقام ‌معظم‌ رهبری را سر منشأ تحولات و توسعه كشور دانست و اظهار كرد: در سال‌های گذشته مشاهده كرديم كه ايشان عناوين مختلفی را برای سال‌ها اعلام كردند که متناسب با شرايط جامعه بود و امسال نيز با توجه به شرايط حساس كشور و تلاش‌هايی كه دشمن در ضربه زدن به نظام اسلامی ايران می‌كند، عنوان‌ ‌حماسه سياسی، حماسه اقتصادی‌ را برگزيدند كه بسيار به‌جا و شايسته است.


وی افزود: بايد عناوين سال‌ها به‌درستی تحليل و تبيین‌‌شده و به‌عنوان چراغ‌ راه مسئولان نظام قرار گیرد؛ چراكه نگاه ويترينی به موضوع درست نبوده و نياز به عمل در كارهاست كه قطعاً باعث توسعه و پيشرفت كشور می‌شود.


نماينده ولی فقيه در استان زنجان با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال ‌حماسه سياسی، حماسه اقتصادی، گفت: آنچه‌كه بايد به آن توجه داشت نگاه توصيفی و تبيينی به اين شعارهاست و مسئولان بايد اين نكته را مدنظر داشته باشند.


امام جمعه زنجان، با بيان اين‌كه گنجاندن كلمه «حماسه» در عنوان سال از سوی مقام معظم رهبری نشان از انتظار ايشان در ايجاد حماسه‌ای عظيم سياسی و اقتصادی است، ابراز كرد: حماسه تنها راه نجات در شرايط سخت است و خلق آن تضمين‌كننده دوام نظام است و اين مهم بايد مورد توجه قرار گيرد.


وی، با اشاره به تلاش دشمن در به زانو درآوردن مردم ايران با حربه‌هايی همچون تهديد و تحريم، گفت: در 35 سال گذشته در هر جايی‌كه ايستادگی كرديم دشمن شكست خورد و در شرايطی كه سستی مشاهده كرد به پيش آمد اما اين نكته نيز نبايد فراموش شود كه مردم ايران بسيار موقعيت‌سنج بوده و بارها اين موضوع را در عرصه‌های مختلف به‌منصه ظهور رسانده‌اند.


حجت‌الاسلام‌‌ خاتمی، با تأكيد بر اين‌كه اقتصاد و سياست مكمل يكديگر هستند، خاطرنشان كرد: سياسی‌ترين تصميم‌ها، اقتصادی‌ترين آن‌هاست و اين دو در كنار يكديگر معنا پيدا می‌كنند.


وی ادامه داد: اگر كشوری از لحاظ سياسی قوی باشد به‌طور قطع كسی به خود جرأت تعرض را نمی‌دهد و در كنار اين موضوع توانمندی اقتصادی نيز ابزار بازدارنده‌ قوی به حساب می‌آيد كه بايد به آن توجه داشت.


نماينده ولی‌ فقيه در استان، با بيان اين‌كه ايستادگی توأم با حماسه باعث دست‌يابی به اهداف و پيروزی نظام می‌شود، اظهار كرد: سال گذشته علی‌رغم تلاش‌های دشمن در ضربه زدن به نظام موفق شديم كه به پيروزی‌های عظيمی همچون پرتاب موشك حامل موجود زنده به فضا دست‌يابيم كه اين موضوع نشان می‌دهد توان كشور بسيار بالا بوده و با اندكی تلاش و مقاومت می‌توان به قله‌های رفيع توسعه و پيشرفت رسيد.


وی، توجه خداوند به ايران اسلامی را سبب پايداری اين نظام دانست و يادآور شد: راه نجات ما ايستادگی و ايمان به خداست و مسئولان بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه روح اميد را ‌بين جوانان اين مرز و بوم زنده نگاه دارند.


در ادامه اين نشست، محمد رئوفی‌نژاد، استاندار زنجان، اعلام شعار سال را از سوی مقام معظم رهبری تدبيری به‌جا برای تحقق آرمان‌های نظام عنوان كرد و گفت: مردم ايران در سه دهه گذشته سه حماسه بزرگ و عظيم را خلق كرده‌اند كه اولين آن براندازی نظام شاهنشاهی و ايجاد نظام اسلامی در ايران بود و پس از آن حماسه بزرگ 8 سال دفاع مقدس به‌وجود آمد كه مردم ايران سربلند از اين آزمون بيرون آمدند.


وی، سومين حماسه مردم ايران را در 9 دی سال 88 عنوان كرد و گفت: در آن روز نيز مردم هوشيار ايران بار ديگر حماسه‌ای خلق كردند كه باعث تقويت پايه‌های نظام شد.


استاندار زنجان، با بيان اين‌كه چهارمين حماسه نيز امسال با تأسی از فرمايشات مقام معظم رهبری در دو عرصه سياست و اقتصاد رقم می‌خورد، خاطرنشان كرد: كشور در شرايطی قرار دارد كه نياز به حماسه دارد چه در عرصه سياسی كه انتخابات رياست‌جمهوری بخشی از آن است و چه در بخش اقتصادی كه كشور در حال تحريم است.


رئوفی‌نژاد در پايان بی‌ادعا كار كردن را عامل مهمی در ايجاد حماسه عظيم در كشور عنوان كرد و يادآور شد: همه موفقيت كشور در گرو مشاركت مردم و وحدت و همدلی است و اميدواريم اين مشاركت در پای صندوق‌های رأی خود را به‌خوبی نشان دهد.

captcha