کد خبر: 1209729
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۲

فرهنگسرای قرآن در بابل احداث می‌شود

مشاور قرآنی فرماندار بابل از احداث فرهنگسرای قرآن در اين شهرستان با همکاری شهرداری بابل و خیرین و نیکوکار خبرداد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مشاور قرآنی فرماندار بابل از احداث فرهنگسرای قرآن در اين شهرستان با همکاری شهرداری بابل و خیرین و نیکوکار خبرداد.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل رضا خليلی، مشاور قرآنی فرماندار بابل در جلسه شورای قرآن این شهرستان كه پيش از ظهر امروز دوشنبه، 19 فروردين‌ماه در فرمانداری بابل برگزار شد، گفت: ما درسطح كشور و به‌ويژه شهرستان بابل از نظر ساخت مدارس با همت خيرين نيكوكار به حد اشباع رسيديم و لازم است تا از مدرسه‌سازی به سمت مؤسسه‌سازی حركت كنم و خيرين را يه اين سمت سوق دهيم.


وی با اشاره به پتانسيل‌های قرآنی شهرستان بابل، افزود: جهت سوق دادن خيرين به سمت فعاليت‌های قرآنی مجمع خيرين قرآنی بابل تشكيل می‌شود و پيش‌نويس طرح نيز به اعضای شورای قرآنی شهرستان داده شد و جهت آشنايی خيرين با اين مجمع و شناسايی خيرين از سوی مجمع، همايش بزرگ خيرين قرآنی نيز در آينده نزديك در شهرستان برگزار می‌شود.


خليلی ضمن اشاره به فعاليت شورای قرآن در بخش‌های بابل، تصريح كرد: د رحال حاضر در 5 بخش بابل شورای قرآن فعاليت دارد و تنها بخش لاله‌آباد نسبت به تشكيل اين شورا اقدامی انجام نداد و شورا قرآن بخش بندپی غربی و گتاب از فعالترين بخش‌های بابل محسوب می‌شوند.


مشاور قرآنی فرماندار بابل خاطرنشان كرد: از مهم‌ترين اهداف و اقدامات شورای قرآن بابل احداث فرهنگسرای قرآن در اين شهرستان است كه زمين اين فرهنگسرا از سوی يك خير بابلی اهدا شده و شهرداری نيز مبلغ 200 ميليون تومان را برای ساخت فرهنگسرا متقبل شد.


وی افزود: اميد است تا با همكاری نهادها و خيرين نيكوكار فرهنگسرای قرآنی در آينده نه چندان دور این فرهنگسرای قرآنی در بابل احداث شود.

captcha