کد خبر: 1210361
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
همزمان با ايام فاطميه صورت گرفت؛

اعزام 600 مبلغ به مناطق مختلف استان مركزی

معاون فرهنگی و پژوهشی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی از اعزام 600 مبلغ به مناطق مختلف استان همزمان با ايام فاطميه خبر داد.


گروه سياسی: معاون فرهنگی و پژوهشی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی از اعزام 600 مبلغ به مناطق مختلف استان همزمان با ايام فاطميه خبر داد.








حجت‌الاسلام داوود چمانی، معاون فرهنگی و پژوهشی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به همزمانی دهه اول فاطميه با ايام نوروز، گفت: از اين رو ويژه برنامه‌های شهادت حضرت زهرا(س) بيشتر دردهه دوم فاطميه برگزار می‌شود.


وی از اعزام 600 مبلغ اعم از بومی و غيربومی به مناطق مختلف استان خبرداد و گفت: شرح و تفسير خطبه حضرت زهرا(س)، تبيين سبك زندگی اسلامی و تحكيم بنيان خانواده و تبيين شخصيت و سيره عملی و دفاع حضرت زهرا(س) از جايگاه ولايت و رهبری از محورهای سخنرانی مبلغان در مساجد خواهد بود.


حجت‌الاسلام چمانی خاطرنشان كرد: مساجد مختلف در سطح استان نيز بنا بر ظرفيت اجرای ويژه برنامه‌های عزاداری در طول ايام فاطميه، اقدام به برگزاری برنامه‌های متناسب با اين ايام می‌كنند.


معاون فرهنگی و پژوهشی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی در پايان، خاطرنشان كرد: مراسم سينه‌زنی و عزاداری بانوی دو عالم حضرت زهرا(س)، يكشنبه 25 فروردين ماه مصادف با سالروز شهادت آن حضرت از ساعت10:30 با تجمع مردم ولايت‌مدار استان در ميدان شهدای اراك آغاز می‌شود و در ادامه عزاداران به سمت مصلای بيت‌المقدس اراك حركت كرده و در مصلی نيز مراسم سخنرانی و عزاداری همراه با اقامه نماز جماعت برگزار می‌شود.

captcha