کد خبر: 1211007
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
بيرانوند خواستار شد؛

لزوم تدوين الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت توأم با عدالت

بيرانوند، منتخب مردم بروجرد در تذكری به رئيس‌جمهور خواستار لزوم تدوين الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت توأم با عدالت شد.


گروه سياسی: بيرانوند، منتخب مردم بروجرد در تذكری به رئيس‌جمهور خواستار لزوم تدوين الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت توأم با عدالت شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا)، تذكرات كتبی نمايندگان مجلس شورای اسلامی امروز، 21 فروردين‌ماه از سوی هيئت‌رئيسه قرائت شد كه بر اين اساس شوهانی و فتح‌الله حسينی، منتخبان مردم ايلام و قصر شيرين در مورد برخورد قاطع با دولت عراق به دليل اقدام غير ديپلماتيك با هواپيماهای ايرانی به وزيز امور خارجه تذكر دادند.


شوهانی، منتخب مردم ايلام همچنين به وزير امور خارجه در مورد تسريع در پيگيری دريافت غرامت جنگی از دولت عراق تذكر داد.


ايران‌پور، منتخب مردم مباركه به وزير امور خارجه در مورد اجرای ديپلماسی فعال در موضوع سوريه تذكر داد.


حسينی، شوهانی و احمدی، منتخبان مردم قصر شيرين، ايلام و دهلران به وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح در مورد تسريع در پاكسازی مناطق آلوده به مين در استان‌های كرمانشاه و ايلام تذكر دادند.


كريمی قدوسی، منتخب مردم مشهد به رئيس‌حمهور در مورد نظارت بيشتر بر مكان‌های اقامتی زائران در مشهد مقدس توسط سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری تذكر داد.


بشری و سيدمرتضی حسينی، منتخبان مردم پاكدشت و قزوين به وزير آموزش و پرورش در مورد تسريع در پرداخت هزينه درمان جانبازان بازنشسته فرهنگی تذكر دادند.


حيدری طيب، منتخب مردم كرمانشاه به وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح در مورد عدم پاكسازی ميادين و اراضی آلوده به مين مناطق مرزی استان كرمانشاه تذكر داد.


بيرانوند، منتخب مردم بروجرد به رئيس‌جمهور در مورد لزوم تدوين الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت توأم با عدالت تذكر داد.


برخی ديگر از نمايندگان مجلس نيز در مورد مشكلات حوزه‌های انتخابی خود به مسئولان اجرايی كشور تذكراتی دادند.

captcha