کد خبر: 1211399
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۲
امشب؛

مراسم وداع با دو شهید گمنام در امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار می‌شود

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، وداع با دو شهید گمنام امشب 24 فروردين بعد از نماز مغرب و عشاء در امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار می‌شود.


گروه سیاسی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، وداع با دو شهید گمنام امشب 24 فروردين بعد از نماز مغرب و عشاء در امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار می‌شود.


نوروز رشيدی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه با اشاره به مطلب فوق، گفت: شب وداع دو شهيد گمنام هشت سال دفاع مقدس همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، امشب 24 فروردين بعد از نماز مغرب و عشاء در امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار می‌شود.


وی افزود: اين مراسم كه با سوگواره ياس نبوی در اين آستانه همزمان شده است با شور و حال و معنويت خاصی برگزار خواهد شد كه از همه مردم ولايتمدار بابل جهت شركت در اين مراسم وداع و سوگواری دعوت به عمل می‌آيد.


رئيس اداره اوقاف و امور خیریه بابل، تصریح کرد: سوگواره ياس نبوی ويژه شهادت حضرت زهرا(س) در 21 امامزاده شاخص اين شهرستان به همراه سخنرانی و مداحی سخنوران و مداحان برجسته استان و كشور و برنامه‌های جنبی برگزار می‌شود.


یادآوری می‌شود که مراسم تشیع پیکر پاک دو شهید گمنام فردا یکشنبه، 25 فروردین همزمان با روز شهادت حضرت زهرا(س) در بابل برگزار و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل به خاک سپرده می‌شود.

captcha