کد خبر: 1212049
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۰

سومين نشست نهضت حفظ قرآن در اسلامشهر برگزار شد

سومين نشست نهضت حفظ قرآن با حضور جانشين مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در اين مؤسسه قرآنی برگزار شد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سومين نشست نهضت حفظ قرآن با حضور جانشين مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در اين مؤسسه قرآنی برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، سومين نشست نهضت حفظ قرآن با شركت تمامی مسئولان و مربيان نهضت حفظ چهارشنبه 21 فرودين‌ماه، ساعت 14 در محل كتابخانه دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار شد.


حجت‌الاسلام مرتضی صفری‌تبار، جانشين مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در اين نشست، از برگزاری «هيأت حافظان نور» جهت همدلی قرآن‌آموزان و آشنا شدن با معارف ناب اهل‌بيت(ع) در دارالقرآن شهرداری اسلامشهر خبر داد.


از مصوبات اين نشست استفاده از فضای مدارس، مساجد و دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برای ادامه كلاس‌های نهضت حفظ در طول تابستان بود.


ارائه گزارش پيشرفت كار ماهانه توسط هر يك از مربيان به شكل مكتوب، به همراه ارائه پيشنهادات و ذكر نقطه نظرات به مسئولان نهضت و نيز ارزيابی نحوه عملكرد مربيان از ديگر مصوبات اين جلسه بود.


در اين نشست تمامی مربيان نهضت حفظ بنا بر درخواست جانشين مسئول دارالقرآن ملزم به شركت در كلاس‌های تفسير و نهج‌البلاغه دارالقرآن شهرداری اسلامشهر شدند و نيز مقرر شد فرم نظر‌سنجی در اختيار والدين قرآن‌آموزان قرار گيرد تا بدين طريق والدين تمايل به ادامه حضور فرزندان خود در كلاس ها را اعلام كنند.


در انتهای اين نشست مربيان پيشنهادات، نقطه‌نظرات و مسائل مربوط به برگزاری اين كلاس‌ها را به سمع و نظر جانشين مسئول دارالقرآن رساندند.


خبرنگار: معصومه دويران

captcha