کد خبر: 1213052
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷

عوامل نزديكی به سبك زندگی فاطمی تقويت شود

امام ‌جمعه موقت رشت گفت بايد در زندگی سعی كنيد تا عواملی را پيش بگيريد و تقويت كنيد كه شما را به حضرت زهرا(س) نزديك كند زيرا نزديك شدن به راه زندگی ايشان سعادت دنيوی و اخروی را برايمان رقم خواهد زد.


گروه اجتماعی: امام ‌جمعه موقت رشت گفت: بايد در زندگی سعی كنيد تا عواملی را پيش بگيريد و تقويت كنيد كه شما را به حضرت زهرا(س) نزديك كند زيرا نزديك شدن به راه زندگی ايشان سعادت دنيوی و اخروی را برايمان رقم خواهد زد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‏الاسلام والمسلمين صديق عربانی، امام جمعه موقت شهرستان رشت روز گذشته، 25 فروردين‌ماه در مراسم سوگواره ياس نبوی كه در حرم خواهر امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار كرد: ارزش حضرت زهرا(س) به قدری زياد است كه در جای جای قرآن ذكر شده است.


وی افزود: فاطمه(س) كسی است كه همه امامان او را دوست داشتند و اين امر به حدی است كه حضرت علی(ع) در شب شهادت ايشان اشك می‏ريختند و طلب مرگ می‏كردند.


حجت‏الاسلام عربانی گفت: بايد در زندگی سعی كنيد تا عواملی را پيش بگيريد و تقويت كنيد كه شما را به حضرت زهرا(س) نزديك كند زيرا نزديك شدن به راه زندگی ايشان سعادت دنيوی و اخروی را برايمان رقم خواهد زد.


امام جمعه موقت شهرستان رشت تصريح كرد: كشور ما كشور رسول خدا(ص) است و رهبر ما فرزندی از اهل بيت(ع) است، وقتی به خدا توكل و به اهل بيت(ع) توسل كنيد شيطان در دل‏هايتان نفوذ نخواهد كرد.


وی ادامه داد: با توسل به حضرت زهرا(س) می‏توانيم زندگی سراسر خير و پربركتی داشته باشيم و ثابت كنيم كه فاطمی و مهم‏تر از همه علوی هستيم.


حجت‏الاسلام عربانی تأكيد كرد: اميدوارم با بركت وجود اهل بيت(ع) مسير زندگی‏مان روشن شود و راه درستی را در پيش گيريم.

captcha