کد خبر: 1214053
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

وقف يک نخلستان در شهرستان ميناب

مديركل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان از وقف يك نخلستان در شهرستان ميناب خبر داد.


گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان از وقف يك نخلستان در شهرستان ميناب خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجت‌الاسلام هاشمی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان پيش از ظهر امروز، 28 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: با توجه به رويكرد خيرخواهان به انجام وقف‌های جديد، يك قطعه نخلستان در شهرستان ميناب وقف شد.


وی با اشاره به اينكه اين وقف توسط ملك زاهدی‌دهویی، انجام شده است، افزود: اين نخلستان به متراژ هفت هزار مترمربع توسط واقف مذكور در سن 78 سالگی و با نيت صرف هزينه روضه‌خوانی حضرت اباعبدالله‌الحسين(ع) و هزينه‌های جاری مسجد حضرت نبی اكرم(ص) واقع در دوراهی بهمنی ثبت شده است.


حجت‌الاسلام هاشمی با بيان اينكه اكثر موقوفه‌های استان جهت روضه‌خوانی امام‌ حسين(ع) به ثبت رسيده است، اضافه كرد: ارزش ريالی ملك مذكور بالغ بر 250 ميليون ريال است كه به همين منظور بوده و ازين پس، پول حاصل از فروش ثمرات نخلستان، صرف موارد مطرح شده در وقفنامه خواهد شد.

captcha