کد خبر: 1214843
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۷

تشكل‌های دينی و مذهبی خلخال حمايت مالی ‌می‌شوند

رئيس اداره تبليغات اسلامی خلخال از حمايت مالی از تشكل‌های دينی و هيئت‌های مذهبی فعال در اين شهرستان در راستای توسعه فعاليت‌های دينی و قرآنی خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی خلخال از حمايت مالی از تشكل‌های دينی و هيئت‌های مذهبی فعال در اين شهرستان در راستای توسعه فعاليت‌های دينی و قرآنی خبر داد.


حجت‌الاسلام محسن محسنی، رئيس اداره تبليغات اسلامی خلخال در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، از اجرای مناسب و مطلوب برنامه‌های مختلف مذهبی در مناسبت‌های مختلف مذهبی و در اعياد و وفيات در اين شهرستان خبر داد و افزود: سياست‌گذاری در اجرای مراسمات مذهبی به گونه‌ای است كه اكثر برنامه‌ها توسط هيئات مذهبی و شورای هيئات مذهبی و همكاری كانون مداحان برگزار می‌شود و اداره نقش نظارتی و حمايتی دارد.


وی اظهار اميدواری كرد: اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی در سوق‌دادن اقشار مختلف جامعه به ويژه جوانان و نوجوانان به مساجد و معنويات نقش مؤثری را ايفا كند و از آسيب‌های فرهنگی جلوگيری كند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی خلخال تصريح كرد: هيئت‌های مذهبی و تشكل‌های دينی از پتانسيل لازم برای انجام كارهای فرهنگی برخور دارند و من بعد حمايت از هيئت‌های مذهبی برنامه محور خواهد بود.


حجت‌الاسلام محسنی اظهار كرد: با هدف تقويت تشكل‌های دينی در رفع آسيب‌ها و بدعت‌ها و حمايت از برنامه‌های فرهنگی تعدادی از هيئات فعال و تشكل‌هاي ديني كه در تمامی مناسبت‌ها برنامه‌های مختلف فرهنگی اجرا می‌كنند مورد حمايت مالی قرار گرفتند.

captcha