کد خبر: 1214905
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶

خلق حماسه سياسی در حقيقت دفاع از استقلال و شرف ملی است

مدرس حوزه علميه در خراسان جنوبی گفت مردم حضور در پای صندوق‌های رأی را دفاع از استقلال و شرف ملی بدانند و اين در حقيقت همان رسيدن به حماسه سياسی است.


گروه سياسی: مدرس حوزه علميه در خراسان جنوبی گفت: مردم حضور در پای صندوق‌های رأی را دفاع از استقلال و شرف ملی بدانند و اين در حقيقت همان رسيدن به حماسه سياسی است.


حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحمد هاشمی، مدرس حوزه علميه در خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اشاره به نامگذاری امسال به نام ‌حماسه سياسی و حماسه اقتصادی‌، پيشرفت و اقتدار همه جانبه كشور، فعال شدن ظرفيت‌های پنهان و خودكفايی را از اثرات مثبت نامگذاری سال جديد از سوی مقام معظم رهبری دانست و گفت: تحقق شعار سال نيازمند شجاعت و تدبر در امور است كه بايد به‌صورت جدی مورد توجه مسئولان قرار گيرد.








وی تصريح كرد: نا‌اميد شدن دشمن از ادامه تهديدات سياسی و تحريم‌های اقتصادی را می‌توان از اثرات خارجی خلق حماسه در اين دو حوزه ‌نام برد.


اين مدرس حوزه با اشاره به اينكه بزرگ ‌كردن نقاط ضعف و ناديده گرفتن نقاط قوت از موانع شكل‌گيری خلق حماسه سياسی و اقتصادی است، تصريح كرد: با تكيه بر استعدادهای درونی و عدم تكيه بر استعدادهای خارجی و با وابسته نبودن به قدرت‌های بزرگ می‌توانيم بر موانعی كه بر شكل نگرفتن حماسه در اين دو حوزه كمك می‌كند، غلبه كنيم.


حجت‌الاسلام هاشمی ادامه داد: خلق حماسه سياسی و اقتصادی نيازمند روحيه بسيجی و جهادی از جنس نهم دی سال 88 است و اگر ما اين روحيه را در خود تقويت كنيم بی‌شك كشور به اوج قله‌های عزت و افتخار می‌رسد.


وی، ولايت‌پذيری، پيشی‌گرفتن از دشمن در همه عرصه‌ها و پايبندی به آرمان‌های اسلامی و خون شهدا را رمز تحقق حماسه سياسی و حماسه اقتصادی دانست و گفت: با لبيك گفتن به رهنمودها و راهكارهايی كه مقام معظم رهبری برای خلق حماسه در اين دو حوزه بيان كرده‌اند می‌توان به پيشرفت و اقتدار كشور كمك كرد.


اين مدرس حوزه ادامه داد: از ابتدای انقلاب اسلامی ايران يكی از تلاش‌های دشمن در جدا كردن مردم از نظام سياسی كشورمان بوده كه از ترفندهای مختلف در اين راستا استفاده كرده و به بن‌بست رسيده است چرا‌كه مردم ما در پيروزی اين انقلاب و همچنين بقای آن همواره پشتيبان انقلاب بوده و از آن حمايت كرده‌اند.


حجت‌الاسلام هاشمی با بيان اينكه هيچ انقلابی بدون حضور و پشتوانه مردمی نه پيروز می‌شود و نه دوام و بقا‌ پيدا می‌كند، افزود: ملت ايران اسلامی 34 سال با پشتيبانی نظام اسلامی موجب عزت‌آفرينی ايران اسلامی در عرصه جهانی شدند.


وی خاطرنشان كرد: در دوران ائمه معصوم(ع) نيز برخی از مردم با حكومت اسلام و شريعت محمدی همراهی نكردند، اما ملت ايران از ابتدای پيروزی انقلاب تاكنون پشتيبان حقيقی نظام و رهبری انقلاب بوده و هستند.


اين مدرس حوزه در خراسان جنوبی با بيان اينكه ملت ايران در حفظ و حراست از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب ثابت قدم بوده‌اند، تصريح كرد: حضور هميشگی مردم در صحنه‌های مختلف كشور راه نفوذ و دخالت بيگانگان به كشور را بسته است.


حجت‌الاسلام هاشمی با اشاره به ترفندها و توطئه‌های دشمنان در انتخابات سال 88 خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه دشمن در آن زمان با همه تلاش خود را برای ايجاد تفرقه بين مردم و نظام به‌كار گرفت، اما آگاهی و بصيرت ملت ايران مانع از تحقق توطئه‌های آنها شد.


وی تأكيد كرد: دشمنان نظام و انقلاب اين بار نيز چشم به انتخابات يازدهم رياست جمهوری در ايران دوختند و همه توان خود را به‌كار گرفتند تا برای ايران اسلامی ما مشكلاتی ايجاد كنند كه اساسی‌ترين مشكل كمرنگ كردن حضور مردم در پای صندوق رأی است و در اين راه از هيچ تلاشی فروگذار نيستند.


اين مدرس حوزه تصريح كرد: رهنمودهای رهبری بعد از امام راحل(ره) همواره چراغ راه ما بوده و كشور را از بحران‌های مختلف نجات داده است و امسال در حالی از حماسه سياسی سخن به ميان آوردند كه حماسه سياسی چيزی غير از حركت عادی و معمولی است كه با حضور حماسی در صحنه انتخابات، شاهد خلق حماسه‌ای عظيم برای ايران اسلامی باشيم.


حجت‌الاسلام هاشمی گفت: امسال نيز با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حماسه اقتصادی بايد همچون سال گذشته حمايت از محصولات داخلی و كار و سرمايه ايرانی مورد توجه قرار گيرد تا با خودكفايی در بخش‌های مختلف اقتصادی به نقطه‌ای برسیم كه از وابستگی به نفت و صادرات نفتی رها شده و در بخش صادرات غيرنفتی به نقطه‌ای برسيم تا ايران اسلامی و بالنده را بسازيم.


وی يادآور شد: در اقتصاد هم مانند همه موارد نيازمند كار حماسی هستيم و كار حماسی نيز در سايه وحدت و همدلی و اتحاد همه جانبه ايجاد می‌شود تا با تلاش شبانه‌روزی در بخش‌های مختلف جامعه كشور را از وابستگی نجات داده و از وابستگی اقتصادی به بيگانگان رهايی يابيم.

captcha