کد خبر: 1216272
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

چهارمين «شب شاعر» قادر طهماسبی را ميزبانی می‌كند

برنامه چهارمين «شب شاعر» سازمان هنری رسانه‌ای اوج با تجليل از قادر طهماسبی متخلص به فريد سه‌شنبه، سوم ارديبهشت‌ماه، برگزار می‌شود.


گروه ادب: برنامه چهارمين «شب شاعر» سازمان هنری رسانه‌ای اوج با تجليل از قادر طهماسبی متخلص به فريد سه‌شنبه، سوم ارديبهشت‌ماه، برگزار می‌شود.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه چهارمين «شب شاعر» سازمان هنری رسانه‌ای اوج به تجليل از قادر طهماسبی متخلص به فريد اختصاص يافت. اين برنامه روز سه‌شنبه سوم ارديبهشت ماه با حضور شاعران و علاقه‌مندان به اين حوزه برگزار می‌شود.


در اين مراسم كه در نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود، يوسفعلی ميرشكاك، محمدعلی مؤدب، رضا اسماعيلی و تعداد ديگری از ياران طهماسبی سخنرانی می‌كنند. همچنين مستندی از زندگی قادر طهماسبی به نمايش درخواهد آمد.


قادر طهماسبی، شاعر و محقق معاصر متخلص به فريد است كه اشعار وی غالباً دارای رويكرد انتقادی، اجتماعی است. اين شاعر در شهرستان ميانه، آذربايجان شرقی متولد شد. دبستان و دبيرستان را در همان شهر گذرانيد. پس از آن برای كسب علم، اقامت كوتاه و بلند در شهرهايی چون شيراز، مشهد، تبريز و تهران و اصفهان داشت. در مراكزی چون كانون پرورش فكری كودكان، هنرستان هنرهای زيبا، امورتربيتی، آموزش و پرورش، ستاد تبليغات جنگ، انجمن‌های ادبی و بنياد شهيد، ارشاد اسلامی و جهاد سازندگی و جهاد دانشگاهی و دانشگاه به فعاليت مشغول بوده است.


به عضويت هيئت علمی دانشكده ادبيات دانشگاه اصفهان منصوب شد. اما برای پرداختن به پيشه شاعری و فعاليت‌های اجتماعی انصراف داد. با اين حال در دوره‌های مختلفی به تحصيل در دانشگاه پرداخت. در سيمای اصفهان هم فعاليت داشت. پس از آن به تهران هجرت كرده و در دانشگاه تهران مشغول شد، همچنين به عنوان كارشناس شعر در حوزه هنری و بنياد شهيد به فعاليت پرداخت.

captcha