کد خبر: 1217009
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶

مسابقه سراسری «حماسه فاطمی» در ايلام برگزار می‌شود

مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام از برگزاری مسابقه سراسری حماسه فاطمی در اين استان خبر داد و گفت در اين مسابقه تلاش شده است تا مطالبی در راستای تبیین جايگاه اين حضرت زهرا(س) از منظر تفاسير عالمان اهل سنت، قرآن و روايات معتبر ارائه شود.


گروه اجتماعی: مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام از برگزاری مسابقه سراسری حماسه فاطمی در اين استان خبر داد و گفت: در اين مسابقه تلاش شده است تا مطالبی در راستای تبیین جايگاه اين حضرت زهرا(س) از منظر تفاسير عالمان اهل سنت، قرآن و روايات معتبر ارائه شود.


حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، از برگزاری مسابقه بزرگ سراسری حماسه فاطمی در اين استان خبر داد و اظهار كرد: در اين مسابقه تلاش شده مطالبی در راستای جايگاه اين بانوی بزرگ اسلام در قرآن از منظر تفاسير عالمان اهل سنت و شخصيت ايشان از منظر قرآن بر پايه روايات معتبر ارائه شود.


وی با بيان اينكه هدف از برگزاری اين مسابقه، آشنايی با سيره اخلاقی و رفتاری حضرت فاطمه زهرا(س) است، افزود: افراد 10 سال به بالا می‌توانند در اين مسابقه شركت كرده و تا 31 ارديبهشت‌ماه پاسخنامه اين مسابقه را به دبيرخانه كانون‌های مساجد استان تحويل و يا ارسال كنند.


مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام با بيان اينكه اين مسابقه دارای 20 سئوال است، تصريح كرد: به 20 نفر از برندگان اين مسابقات كمك هزينه سفر به مكه مكرمه، عتبات عاليات، سوريه، مشهد مقدس و سكه بهار آزادی و به 313 نفر ديگر از برندگان جوائز نفيسی اهدا خواهد شد.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور، با بيان اينكه هشت هزار نسخه بروشور اين مسابقه در بين اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان و ساير مراكز فرهنگی توزيع شده است، اظهار كرد: اين مسابقه با همكاری واحد علمی ـ فرهنگی و بسيج مسجد غدير خم تهران برگزار می‌شود و مراسم اهدای جوایز برندگان، همزمان با ميلاد با سعادت امام علی(ع) در شبستان اين مسجد برگزار می‌شود.


گفتنی است، در حال حاضر 210 كانون مسجد در مناطق مختلف روستايی، عشايری و شهری اين استان در حال فعاليت هستند.

captcha