کد خبر: 1217669
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹
اسعديان

«دا» برای ارزيابی به حوزه هنری ارجاع شد

فيلمنامه اوليه سريال «دا» كه در 25 قسمت تنظيم شده برای ارزيابی به حوزه هنری ارجاع شد.


گروه هنر: فيلمنامه اوليه سريال «دا» كه در 25 قسمت تنظيم شده برای ارزيابی به حوزه هنری ارجاع شد.







«همايون اسعديان»

همايون اسعديان، كارگردان سينما در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) درباره فعاليت‌های اخير كاريش اظهار كرد: نگارش نسخه اوليه سريال «دا» را به پايان رسانده‌ايم و آن را جهت ارزيابی به حوزه هنری ارائه كرده‌ايم.


وی افزود: نسخه اوليه اين سريال در 25 قسمت نگاشته شده است و قرار است نسخه كامل آن بعد از تاييد حوزه هنری نگاشته شود، البته ما قبل از عيد فيلمنامه را به حوزه هنری ارائه كرده‌ايم كه تا چند روز آينده به آن پاسخ خواهند داد.


اين فيلمساز در پاسخ به اين سؤال كه پيش توليد اين كار چه زمان آغاز خواهد شد، گفت: فعلا عجله‌ای برای آغاز پيش توليد نداريم چون به عقيده تهيه‌كننده اين كار (منوچهر محمدی) در اين زمينه نبايد عجله كرد و بايد با صبر و حوصله كافی كار را جلوی دوربين برد.


اين كارگردان در بخشی ديگری از سخنان خود درباره چرايی ساخت اين كار گفت: به نظرم در كتاب «دا» به بخش‌هايی از دفاع مقدس پرداخته شده كه تا به حال كمتر در سينمای دفاع مقدس بيان شده است. در ضمن ايثارها و رشادت‌هايی كه در اين كار روايت شده به شدت واقعی و تاثيرگذار است.


كتاب «دا» خاطرات مقاومت مردم خرمشهر در زمان اشغال اين شهر به دست سربازان عراقی است كه از زاويه ديد يك دختر 17 ساله بيان می‌شود. اين كتاب محصول انتشارات سوره مهر حوزه هنری است.

captcha