کد خبر: 1217834
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

نيروهای انقلابی در انتخاب فرد اصلح دقت كنند

جانشين بسيج دانشجويی كشور گفت در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهموری بر اساس نظر سنجی‌های موجود بيش از 70 درصد مشاركت مردم را شاهد خواهيم بود و نيروهای انقلابی در انتخاب فرد اصلح بايد دقت كنند.


گروه سياسی: جانشين بسيج دانشجويی كشور گفت: در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهموری بر اساس نظر سنجی‌های موجود بيش از 70 درصد مشاركت مردم را شاهد خواهيم بود و نيروهای انقلابی در انتخاب فرد اصلح بايد دقت كنند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، عبدالله گنجی، جانشين بسيج دانشجويی كشور عصر روز سه‌شنبه، سوم ارديبهشت‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی همدان در نشست انتخاباتی با عنوان «نگاه‌ها به سوی ايران» گفت: در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهموری بر اساس نظرسنجی‌های موجود بيش از 70 درصد مشاركت مردم را شاهد خواهيم بود و نيروهای انقلابی در انتخاب فرد اصلح بايد دقت كنند.


وی افزود: انتخابات رياست جمهوری پيچيدگی خاصی در كشور دارد و آحاد جامعه با انتخاب فرد صالح در اين انتخابات می‌توانند در برطرف كردن مشكلات پيرامون بسياری از مسائل از جمله در روابط سياسی و بين‌المللی تأثير عميقی بگذارد، بر اين اساس آنان بايد دقت بيشتری در فرد منتخب داشته باشند.


استاد دانشگاه علامه با بيان اينكه در انتخابات سال 88 مردم ايران مشاركت حداكثری در انتخابات رياست جمهوری داشتند، ادامه داد: متأسفانه به دليل عنوان كردن تقلب در اين انتخابات مشاركت حداكثری مردم به حاشيه رفت و تقلب در اين انتخابات كه بحثی واهی بود، بزرگنمايی شد، كه اين امر به ضرر كشور تمام شد.


گنجی با بيان اينكه حماسه به معنی عبور از مرحله‌ای كه قله آن سال 91 بود، از جهت سلبی فضايی را برای بازی دشمنان باقی نگذاشت، گفت: اين مطالب بيانگر پيوند عميق برگزاری انتخابات با چهار مسئله مشاركت حداكثری، سلامت كامل، امنيت كامل و انتخاب اصلح است.


جانشين بسيج دانشجويی كشور اضافه كرد: دشمنان اسلام در برگزاری انتخابات در ايران بدون برنامه نيستند و برای خدشه‌دار كردن آن نقشه‌هايی را طراحی می‌كنند، بايد اقشار مختلف جامعه و مسؤولان با بصيرت و آگاهی به مسائل مختلف سياسی و اجتماعی در كشور نقشه‌های آنان را نقش بر آب كنند.


وی افزود: برخی آحاد جامعه عنوان می‌كنند من به اين كانديدای رياست جمهوری به خاطر ساده‌زيستی رأی می‌دهم، فقط اين معيار در رأی دادن درست نيست؛ چراكه فرد رئيس‌ جمهور بايد بسياری از مؤلفه‌ها از جمله بينش سياسی، منطقه‌ای و بين‌المللی داشته باشد.


گنجی تصريح كرد: نيروهای انقلابی در انتخاب فرد اصلح از كانديدای رياست جمهوری بسيار دقت كنند و به فردی رأی دهند كه بتواند مشكلات اقتصادی، سياسی،‌ اجتماعی، بين‌المللی و منطقه‌ای را برطرف كند.


استاد دانشگاه علامه با بيان اينكه نيروهای انقلابی در رأی دادن به رئيس‌ جمهور در انتخابات سال 92 به سه مسئله اصلی كشور توجه كنند، گفت: اكنون وضعيت اقتصادی و معيشتی آحاد جامعه، اوضاع جنگ سوريه و انرژی هسته‌ای از مهم‌ترين مسائل است، بر اين اساس به فردی در اين انتخابات رأی دهند كه بتواند اين مشكلات را برطرف كند.


وی تصريح كرد: آحاد جامعه بايد در هنگام رأی دادن در انتخابات سال 92 شناخت دقيق از كانديدا داشته باشند و از روش‌های متعدد قياسی و گفتمانی در انتخاب كانديدای مورد نظر استفاده كنند تا به درستی فرد اصلح را انتخاب كنند.


استاد دانشگاه علامه با اشاره به اينكه در انقلاب اسلامی ايران شاخصه‌‌های ويژه‌ و اصول ثابتی وجود دارد، بيان كرد: آحاد جامعه با نمره دادن به ويژگی‌های كانديدای رياست جمهوری از جمله ساده‌زيستی، نقش آنها در فتنه 88، توان برطرف كردن مشكلات و مديريت، می‌توانند فرد اصلح را در انتخابات سال 92 انتخاب كنند.


جانشين بسيج دانشجويی كشور با بيان اينكه تعداد كانديداها در كشور ما زياد است، افزود: اين تعداد زياد نامزدهای انتخاباتی هم اكنون خوب است، اما در صحنه انقلاب ناکارآمد خواهد بود و بايد قطب‌بندی جدی باشد و در صحنه انتخابات حضور بيشتر از پنج يا شش نفر كانديدا آفت است.

captcha