کد خبر: 1218290
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۸
شريعتمداری

ترويج آموزه‌های اسلام و انقلاب ميان كودكان، ثمره فعاليت «فردی» است

نماينده ولی‌فقيه و مديرمسئول كيهان، درگذشت اميرحسين فردی، انديشمند انقلابی و ارزشمند كشورمان را به ساحت رهبر معظم انقلاب تسليت گفت و ترويج آموزه‌های اسلام و انقلاب ميان كودكان را از ثمرات فعاليت‌های وی برشمرد.


گروه ادب: نماينده ولی‌فقيه و مديرمسئول كيهان، درگذشت اميرحسين فردی، انديشمند انقلابی و ارزشمند كشورمان را به ساحت رهبر معظم انقلاب تسليت گفت و ترويج آموزه‌های اسلام و انقلاب ميان كودكان را از ثمرات فعاليت‌های وی برشمرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به دنبال درگذشت اميرحسين فردی، نويسنده انقلاب و مديرمسئول و سردبير مجله «كيهان‌بچه‌ها»، حسين شريعتمداری، نماينده ولی‌فقيه و سرپرست مؤسسه كيهان پيام تسليتی صادر كرد. متن اين پيام به شرح ذيل است:


«عصر روز پنجشنبه، آفتاب عمر نه چندان طولانی اما پُربار و نورانی اميرحسين فردی، يكی از اعضای مؤمن و فداكار خانواده كيهان و از پيشكسوتان بسيجی آسمان فرهنگ و ادبيات انقلاب اسلامی غروب كرد. برادری فداكار كه نزديك به ۳۰ سال، سردبيری و مديرمسئولی مجله كيهان‌بچه‌ها را برعهده داشت و در همان حال فصل پُردامنه‌ای از فعاليت در عرصه داستان‌نويسی، ادبيات انقلاب و دفاع مقدس، پرورش استعدادها و به ويژه ترويج آموزه‌های اسلام و انقلاب در ميان كودكان و نوجوانان اين مرز و بوم را رقم می‌زد.


استاد اميرحسين فردی از بنيانگذاران حوزه هنری سازمان تبليغات اسلامی و تا پايان عمر پُربركت خويش يكی از مسئولان پُركار و فداكار آن بود.


كيهان، فقدان اين انديشمند انقلابی و ارزشمند را به ساحت رهبر معظم انقلاب، جامعه فرهنگ و ادب ايران اسلامی و شاگردان پُرشمار آن استاد فرهيخته و پاكباخته تسليت می‌گويد.


حسين شريعتمداری


نماينده رهبر معظم انقلاب و سرپرست مؤسسه كيهان»

captcha