کد خبر: 1219048
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۲

حضور حداكثری در انتخابات پايه‌های نظام را تقويت و مستحكم می‌كند

استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت حضور حداكثری مردم در انتخابات موجب خلق حماسه سياسی و هم‌چنين تقويت و استحكام پايه‌های نظام می‌شود.


گروه سياسی: استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت: حضور حداكثری مردم در انتخابات موجب خلق حماسه سياسی و هم‌چنين تقويت و استحكام پايه‌های نظام می‌شود.







استاندار كهگيلويه و بويراحمد

سيدحسين صابری، استاندار كهگيويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: استان كهگيلويه و بويراحمد در 24 خرداد‌ماه شاهد سه انتخابات مهم و سرنوشت‌سازی است، كه در حقيقت بيانگر اقتدار حضور حماسی مردم در صحنه انتخابات است.


وی اظهار كرد: حضور حداكثری مردم در انتخابات موجب خلق حماسه سياسی و هم‌چنين تقويت و استحكام پايه‌های نظام می‌شود.


استاندار كهگيويه و بويراحمد، به سه وظيفه مهم مسئولان و دست‌اندركاران انتخابات استان اشاره و بيان كرد: با خدمت صادقانه اعتماد مردم را برای حضور در صحنه انتخابات جلب كنيم و از بيت‌المال به نفع هيچ‌كس بهره‌برداری نكنيم.


صابری ابراز كرد: به‌عنوان متوليان برگزاری انتخابات بايد این مهم را در نهايت سلامت برگزار كنيم، تا پاسخی به ياوه‌گويی‌های آمريكا باشد.


استاندار كهگيويه و بويراحمد در ادامه چه كسی می‌آيد و چه كسی رأی می‌آورد را اصلاً مهم ندانست و عنوان كرد: بدخواهان و دشمنان انقلاب اسلامی از عدم حضور مردم خوشحال و اميدوار می‌شود؛ بنابراين می‌طلبد هر كس به هر طريق كه می‌تواند مردم را به شركت در انتخابات 24 خرداد دعوت كنيم، چرا‌كه هر رأی يك تير برای دشمن است.


صابری خاطرنشان كرد: از آنجايی‌كه هميشه لطف الهی پشت اين انقلاب است، بدون شك حضور مردم در انتخابات آتی گسترده است. اين انتخابات اثرگذار مصداق حضور مردم در صحنه بوده و اقتدار مردم و دفاع از ارزش‌ها را به جهانيان ثابت می‌کند و اين حضور الگو سازی مهمی برای كشورهای جهان است.

captcha