کد خبر: 1219343
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲

برگزاری دوره جريان‌شناسی سياسی در حوزه علميه طوبی بهبهان

اولين دوره جريان‌شناسی سياسی از طرف معاونت فرهنگی حوزه علميه طوبی بهبهان در حال برگزاری است.


گروه سياسی: اولين دوره جريان‌شناسی سياسی از طرف معاونت فرهنگی حوزه علميه طوبی بهبهان در حال برگزاری است.


خديجه طيبی، معاون پژوهش حوزه علميه طوبی بهبهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، اظهار كرد: حوزه علميه بهبهان اولين دوره جريان‌شناسی سياسی را با حضور حجت‌الاسلام مصطفی قنبريان با موضوع بصيرت‌افزايی و آشنايی با انتخابات برگزار می‌کند.


وی افزود: اين دوره جريان‌شناسی در حوزه علميه بهبهان از اواخر فروردين‌ماه آغاز شده است و تا نيمه ارديبهشت‌‌ماه ادامه خواهد داشت.


طيبی با اشاره به اينكه اين جلسات صبح‌های پنجشنبه از ساعت 19 تا 11 برگزار می‌شود، اظهار كرد: دوره جريان‌شناسی سياسی با هدف افزايش بصيرت و بينش سياسی بانوان از طرف معاونت فرهنگی حوزه علميه طوبی بهبهان و با شركت اساتيد، دانشجويان درحال برگزاری است.

captcha