کد خبر: 1220678
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳

شعرخوانی در كاروان «سفير آفتاب» به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)

كاروان «سفير آفتاب» به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و حضرت امام خمينی(ره) به اجرای برنامه شعرخوانی و ... در ميدان بهارستان می‌پردازد.


گروه ادب: كاروان «سفير آفتاب» به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و حضرت امام خمينی(ره) به اجرای برنامه شعرخوانی و ... در ميدان بهارستان می‌پردازد.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، «سفير آفتاب» به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و حضرت امام خمينی(ره) فردا چهارشنبه، 11 ارديبهشت در ميدان بهارستان تهران به اجرای برنامه‌های متنوع هنری و فرهنگی می‌پردازد.


در اين برنامه، گروه‌های سرود شهيد فرجی تهران و رهپويان ولايت قم از دو سرود با موضوعات مقام مادر و حضرت امام زمان(عج) رونمايی می‌كنند.


همچنين شعرخوانی، اجرای نمايش با موضوع مادر، پخش كليپ‌های تصويری و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمين محمدرضا زائری، كارشناس مذهبی از ديگر بخش‌های اين برنامه است.


«سفير آفتاب» كه كاميونی با امكانات مجهز برای اجرای برنامه در فضای باز است، فردا از ساعت 18 ـ 20 در ميدان بهارستان تهران به اجرای برنامه خواهد پرداخت.


سازمان هنری رسانه‌ای اوج، مجری طرح «سفير آفتاب» است كه با اعزام آن به نقاط مختلف كشور، تاكنون برنامه‌های فرهنگی متنوعی را در فضای باز و برای عموم مردم به اجرا درآورده است.

captcha