گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات در ملاير اظهار کرد: در طول سه سال فعاليت ستاد بازسازی عتبات عاليات در ملاير، مردم اين شهرستان 500 ميليون تومان برای كمك به عتبات عاليات جمعآوری كردند.
خدايار فيضی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات در ملاير در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، گفت: در طول سه سال فعاليت ستاد بازسازی عتبات عاليات در ملاير، مردم اين شهرستان 500 ميليون تومان برای كمك به عتبات عاليات جمعآوری كردند.
وی تصريح كرد: علاوه بر كمكهای نقدی، 900 نفر از مردم ملاير برای فعاليت در بخش عمرانی به عتبات عاليات اعزام شدند که اين افراد در قالب كارگر، پيمانكار و يا مهندس معمار برای انجام كارهای عمرانی در حرمين شريفين حداقل يك ماه يا بيشتر فعاليت كردهاند.
فيضی با اشاره به ساخت وضوخانه در شهر سامرا توسط ملايریها، اظهار كرد: برای ساخت اين وضوخانه اعتباری به مبلغ سه ميليارد و 500 ميليون تومان پيشبينی شده است.
وی ادامه داد: 500 تا 600 ميليون تومان از اين اعتبار توسط مردم ملاير تأمين میشود كه در اين زمينه نيازمند همكاری و مساعدت ادارات، نهادها، بخشداریها و تمام مسئولان شهرستان هستيم.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات در ملاير خاطرنشان كرد: مردم متدين ملاير هميشه دينداری خود را اثبات كرده و اكنون هم برای بازسازی عتبات و ساخت وضوخانه در كنار سه حرم مقدس كه در غربت زيادی به سر میبرند، از هيچ حمايتی دريغ نمیكنند.